sâmbătă, 23 mai 2020

Zeci de pensionari, fotografiați bând bere le terasă, fără măști de protecție. Unde s-a întâmplat

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

România se află, încă, în stare de urgență, iar măsurile restrictive acționează în consecință, chiar dacă vremea îmbie la plimbare. Dar distanțarea socială, în plină criză a coronavirusului, este esențială, iar autoritățile au transmis că va exista o relaxare, graduală, după data de mai, atunci când se va intra într-o nouă etapă, cea a stării de alertă.

Până atunci, însă, pe alte meleaguri s-a ieșit la terase, iar vârstinicii au stat la soare și s-au relaxat bând bere. Totul s-a întâmplat în Norvegia, iar autorul mesajului consideră că acesta este un semn de normalitate. Însă, atunci când se discută despre răspândirea infecției cu COVID-19 și despre pericolul permanent reprezentat de noul coronavirus, nimic nu este simplu, chiar dacă părerile diferă, iar subiectivismul joacă un rol important.

”În Norvegia, ieri. Vârstnici stând împreună, relaxați, la soare și-o bere. Așa ca niște oameni, nu ca niște zombi mascați ținuți în cuști, între paravane din plexi cum se gândesc să impună restaurantelor, deștepții noștri de specialiști și guvernanți. Pentru siguranță, am întrebat-o (n.red. – pe autoarea fotografiei) despre sursa pozei pe cea de la care am preluat-o. Mi-a confirmat că e făcută ieri în Norvegia de către cineva foarte apropiat, din familie”, a fost mesajul postat în mediul online de un român care este nemulțumit, după cum se poate observa, de măsurile restrictive luate la noi în țară.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Zeci de pensionari, fotografiați bând bere le terasă, fără măști de protecție. Unde s-a întâmplat 1