Gluma făcută de Zelenski în timpul unui interviu: ”O prefer pe soţia mea!” – video

Volodomir Zelenski, preşedintele Ucrainei, a spus că are zilnic convorbiri telefonice cu 8 – 10 lideri, cel mai mult comunicând cu preşedintele polonez Andrzej Duda, preşedintele francez Emmanuel Macron şi premierul britanic Boris Johnson.

De pe lista președinților cu care Zelenski discută zilnic, lipsesc sau au fost omiși: preşedintele Joe Biden, cancelarul Germaniei Olaf Scholz, dar şi Recep Tayyp Erdogan căruia i se adresează frecvent cu formula ”bunul meu prieten”.

În cadrul unui interviu oferit mai multor organizații media, o jurnalistă l-a întrebat pe Zelenski cine, dintre liderii cu care comunică, este partenerul de discuții pe care îl preferă.

Zelenski a ieșit din cadrul imaginii pe care și-a creat-o pentru opinia publică, glumind  și răspunzând râzând: ”Pe soția mea!”

____________

Jurnalistă: Cu câţi lideri vorbiţi în fiecare zi?

Zelenski: Zilnic? Discut mult, am multe conexiuni… 10, poate 8 lideri…10.

Jurnalistă: Pe cine preferaţi?

Zelenski: Nu ştiu… Pot să vă spun cu cine am prea multe contacte …Adică nu „prea multe”, ca să nu fiu înţeles greşit … (râde). Am multe legături cu Andrzej Duda, cu Emmanuel Macron, cu Boris Johnson şi…cu ţările baltice, cred.

Jurnalistă: Îi preferaţi pe toţi aceştia?

Zelenski: Pe cine prefer? Pe soţia mea (râde). Îmi pare rău.