14.2 C
București
sâmbătă, 15 mai 2021

Zodia care nu va iubi niciodata cu adevarat. Are inima de piatra

Iubirea este frumoasa, insa unele persoane vor doar sa o primeasca si nu vor putea niciodata sa o ofere. Vezi in ce zodie s-au nascut acestea. Iubirea nu este pentru oricine. Trebuie sa fii o persoana buna, calda si dispusa sa faci unele sacrificii pentru a o trai. Toata lumea cauta acest sentiment, insa nu toti pot sa il traiasca.

Nativii nascuti in zodia Capricorn nu vor simti niciodata dragostea adevarata. Nu pentru ca sunt rai sau lipsiti de inima, ci pentru ca sunt mult prea rationali pentru a se implica in ceva ce nu pot explica. Capricornul nu este un om capabil sa faca rau, ci mai degraba este incapabil sa faca bine. Este atat de ambitios si de dornic de succes, incat uita ca are un suflet care mai trebuie hranit uneori.

Prietenii sai ii raman aproape pentru ca il plac cu adevarat, nu pentru ca ar face ceva pentru ei. Capricornul te va vedea cazut la pamant si se va gandi cum sa termine proiectul la care lucreaza de doua saptamani. Nici prin cap nu i-ar trece sa te ajute, insa daca i-ai spune exact de ce ai nevoie, va face orice sa te multumeasca.

Andre De Grasse: The Comeback | CBC Sports

Capricornul intra intr-o relatie pentru ca toata lumea o face si pentru ca nu vrea sa ramana singur. Va fi un partener model: va ajunge la timp la intalnire, iti va da atentie atat cat sa crezi ca nu te ignora, va tine minte toate datele importante, te va saruta, te va imbratisa, dar nu o va face pentru ca simte, ci pentru ca stie cum trebuie sa arate o relatie perfecta.

Te va face sa te simti cel mai norocos om din lume, pentru ca nu exista sarcina pe care Capricornul sa nu o indeplineasca exemplar, dar nu se gandeste prea mult de ce o face. El nu cauta in suflet, nu isi pune intrebari despre iubire, nu se complica. Un Capricorn nu va pleca niciodata dintr-o relatie, dar daca tu te desparti de el, va fi ca si cum nici nu ai trecut prin viata sa.

In mintea lui, lucrurile sunt simple: el trebuie sa ajunga cineva in cariera, iar in goana dupa faima, nu se lasa sa simta nimic. Nu are timp si nici loc in mintea lui pentru ganduri siropoase. Totul trebuie sa aiba o logica pentru el, iar daca Doamne fereste ajunge sa intalneasca pe cineva care sa ii dea fluturi in stomac, se va gandi ca a mancat ceva expirat.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate