Zodia care te iubeste pe viata. Iti va fi loiala pentru totdeauna

Daca ai intrat intr-o noua relatie si nu esti sigur de sentimentele sau intentiile partenerului, astrologii te pot ajuta. Iata zodiile care iti raman loiale o viata intreaga:

BERBEC: Cand decizi sa intri intr-o relatie, te implici cu totul in ea. Nu esti genul de persoana care sa se foloseasca de intalniri doar pentru a-si satisface nevoile trupesti sau pentru a nu ramane singur. Cel mai probabil te vei indragosti doar o data in timpul vietii pentru ca esti genul de persoana care nu se grabeste in a face o asemenea alegere.

TAUR: Esti un romantic incurabil, ceea ce inseamna ca probabil te simti ca si cum te-ai indragosti de cineva nou in fiecare zi. Te vei indragosti de doua ori de-a lungul vietii tale: o data cand esti tanar si naiv, iar a doua oara cand esti gata sa iti deschizi inima sa iubesti din nou, iar atunci vei sti ca e pentru totdeauna.

GEMENI: Desi ai o inima mare, nu reusesti sa oferi iubire in doze sanatoase atat pentru tine, cat si pentru cei din jur. Te pricepi mult mai bine sa incepi lucrurile decat sa le sfarsesti. Asa ca, doar pentru ca spui ca iubesti pe cineva, nu inseamna neaparat ca te vezi cu acea persoana pentru totdeauna. Astfel, e cel mai probabil sa te indragostesti de patru ori in timpul vietii tale. Cand spui „pentru totdeauna” inseamna, de obicei, pana te plictisesti.

RAC: Te vei indragosti de doua ori in timpul vietii tale, dar dupa ce se incheie prima relatie e important sa nu te invinovatesti. Iubirea ta nu se poate estima intr-o perioada de timp. Tu esti vrednic de o mare dragoste si o vei gasi din nou, dar numai dupa ce vei invata sa te iubesti si sa crezi ca cineva merita iubirea ta sincera.

LEU: Daca esti tanar, esti total dedicat distractiei si vrei sa iti faci cat mai multe amintiri. Prima dragoste nu a durat atat de mult, pentru ca, in goana permanenta dupa atentie, ai vrut sa incerci ceva nou. Totusi, te vei indragosti de doua ori in timpul vietii tale. A doua oara, vei fi mai matur si vei sti cu adevarat ce cauti intr-un partener. Deci, relatia ta va fi mult mai puternica si va avea potentialul de a dura foarte mult timp.

FECIOARA: Chiar daca te vei indragosti in adevaratul sens al cuvantului doar o singura data in viata ta, esti hotarat sa faci acea relatie sa functioneze. Esti pregatit sa iubesti o sigura persoana intreaga viata. Pentru tine, dragostea inseamna implicare totala. Nu esti genul de persoana care sa renunte cu usurinta la un anumit lucru, iar dragostea nu este exceptia.

BALANTA: Poate vei avea parte de iubiri trecatoare, dar nu lasa asta sa te convinga ca nu esti capabil sa iubesti. De fapt, ai tendinta de a oferi cel mai mult – daca nu chiar tot – in numele iubirii pentru partenerul ales.

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !