Zona Poitiers explodeaza! Cinci blocuri au fost autorizate de Primarie chiar langa fostul Dedeman! Vor fi construite 200 de locuri de parcare – FOTO

• Langa fostul Dedeman din Manta Rosie urmeaza sa fie construit un cartier rezidential • Cinci blocuri, 176 de apartamente, 200 de locuri de parcare reprezinta oferta companiei Constructii Hidrotehnice SA • Zona Poitiers este deja aglomerata de proiecte rezidentiale, unele fiind la stadiul de intentie • Nu avem o data clara pentru inceperea lucrarilor. Nu pot sa va spun cu exactitate valoarea investitiei. Mai multe date va putem oferi in cursul saptamanii viitoare. Este primul nostru proiect, mai avem un PUZ in zona Aurel Vlaicu”, a declarat Elena Grabovschi, reprezentant al companiei.

Municipalitatea ieseana a autorizat noi proiecte de anvergura, menite sa dezvolte zona imobiliara locala. Luna trecuta, societatea Constructii Hidrotehnice SA a primit acceptul Primariei de a construi pe strada Manta Rosie nr.16 un numar de cinci cladiri de locuinte colective.

Pe o suprafata de teren de aproape un hectar vor rasari imobile cu regimul de inaltime S P 6E (3 imobile) si S P 4E (2 imobile). In total, vor fi amenajate 176 de apartamente: 43 cu o camera, 96 cu doua camere si 37 cu trei camere. Corpurile de cladire vor fi unite printr-un subsol general. Procentul de ocupare a terenului este de 29,20 la suta. Conform proiectului, au fost prevazute si 200 locuri de parcare: 76 in suprateran si 125 in subteran.

Conform datelor financiare ale societatii, in 2018 a fost realizata o cifra de afaceri de 15 milioane lei, profit de 317.006 lei, datorii de 24,7 milioane lei, cu un numar de 116 angajati. Societatea cu obiect de activitate „constructii hidrotehnice” are trei administratori: Mihai Lupu, Elena Grabovschi si Ioan Careja. Actionar majoritar (82 procente) apare Asociatia Pas SC Constructii Hidrotehnice SA. Contactati telefonic, reprezentantii Constructii Hidrotehnice SA au precizat ca nu a fost stabilita data de incepere a lucrarilor.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: „Ma luati la intrebari pe mine?” – FOTO, VIDEO

„Nu avem o data clara pentru inceperea lucrarilor. Nu pot sa va spun cu exactitate valoarea investitiei. Mai multe date va putem oferi in cursul saptamanii viitoare. Este primul nostru proiect, mai avem un PUZ in zona Aurel Vlaicu”, a declarat Elena Grabovschi, reprezentant al companiei. Societatea este specializata in lucrari de constructii hidrotehnice, civile si industriale, imbunatatiri funciare, alimentari cu apa si constructii agricole. „Compania si-a început activitatea în anul 1978 sub denumirea de Grupul de Santiere «Moldova» Iasi din cadrul Trustului de Lucrari Hidrotehnice Speciale Bucuresti, sub tutela Consiliului National al Apelor. Din anul 1984, prin reorganizarea Trustului de Lucrari Hidrotehnice Speciale Bucuresti. În anul 1992, Antrepriza de Lucrari Hidrotehnice Speciale «Moldova» Iasi se reorganizeaza si îsi schimba denumirea în Constructii Hidrotehnice SA, denumirea sub care functioneaza si in prezent”, se arata in istoricul companiei.

Vezi si: Patroana unui restaurant celebru din Iasi, la marginea prapastiei! Cu ajutorul judecatorilor a reusit sa blocheze vanzarea. Totul a inceput de la datorii enorme

Autorizatie si in Bucium

Nu in ultimul rand,

 » Sursa: bzi.ro