• Home
  • Sănătate
  • 3 remedii care vă eliberează organismul de toxine și boli – Țineți picioarele în acest amestec timp de 20 de minute

3 remedii care vă eliberează organismul de toxine și boli – Țineți picioarele în acest amestec timp de 20 de minute

3 remedii care va elibereaza organismul de toxine si boli – Tineti picioarele in acest amestec timp de 20 de minute

Știați că de fapt organismul poate fi curățat de toxine destul de rapid și eficient? Iată o metodă sigură!

Primul pas este să umpleți cada cu apă caldă. Dacă nu aveți cadă, puteți folosi orice vas în care puteți ține picioarele.

Această procedură vă va ajuta să vă relaxați și să eliminați toxinele din organism, ceea ce înseamnă imunitate mai puternică, rezistență la oboseală, eliminarea mirosului neplăcut al picioarelor și protejarea lor de infecții fungice.

Rețeta nr. 1

Ingrediente: 10 picături de orice ulei esențial, 1 pahar de oțet de mere, 1 pahar de sare de Himalaya sau sare de mare, 2 pahare de bicarbonat de sodiu.

Instrucțiuni: Dizolvați sarea într-un borcan de sticlă cu apă fierbinte. Turnați în cadă apă caldă, adăugați oțet de mere, ulei esențial și soluția de sare. Faceți baie în acest amestec timp de 30 de minute.

Dacă faceți doar baie de picioare, folosiți 2 linguri de bicarbonat, 1 lingură de sare, 1 lingură de oțet și 2 picături de ulei esențial.

Rețeta nr. 2

Această rețetă nu doar elimină toxinele, ci și tratează problemele pielii.

Ingrediente: 50 g de argilă albă sau albastră, 1 pahar de sare de Himalaya sau de mare, 10 picături de orice ulei esențial.

Instrucțiuni: Dizolvați sarea și argila în apă fierbinte și adăugați uleiul esențial pe care îl preferați. Amestecați totul folosind o linguriță de plastic.

Turnați în cadă apă caldă și adăugați amestecul pregătit.

Rețeta nr. 3

Ingrediente: 1 pahar de peroxid de hidrogen de 3%, 1 lingură de praf de ghimbir.

Instrucțiuni: Turnați apă caldă în cadă și adăugați ingredientele, amestecând bine totul. Faceți apoi o baie de circa 30 de minute.

Această baie e foarte bună pentru sănătatea generală a organismului, pentru eliminarea toxinelor și pentru tratarea alergiei și a bolilor pielii.

Dacă faceți doar baie de picioare, folosiți 2 linguri de peroxid de hidrogen și 1 linguriță de praf de ghimbir.

Oamenii care au folosit aceste rețete afirmă că li se ameliorează durerile articulare, durerile de cap și că sunt mai rezistenți la oboseală.