3 zone diferite în care poți aplica un ulei esential roll on

VA Press

Cum arată pentru tine o rutină de relaxare? Folosești produse speciale destinate îngrijirii și stării generale de bine sau, pur și simplu, apelezi la metodele clasice: o baie fierbinte, muzica preferată și activitatea care te relaxează cel mai bine?

Dacă ești ca noi și te afli mereu în căutarea unei noi modalități prin care să ieși din ritmul cotidian, să explorezi metode ingenioase de a-ți îmbunătăți sănătatea și starea de bine, te invităm să descoperi felul în care un ulei esential roll on te va ajuta să îți recapeți echilibrul.

De curând, Oriflame.ro a lansat o categorie specială de produse de aromaterapie prin care să ofere șansa tuturor doritorilor de relaxare să se bucure de cosmetice ușor de folosit în confortul propriei locuințe. Așadar, rămâi în continuare alături de noi, fiindcă astăzi vom discuta despre trei zone diferite ale pielii în care poți aplica un ulei esential roll on pentru a te bucura de beneficii maxime.

Vom face împreună o scurtă trecere în revistă pentru a marca diferențele dinte uleiuri esentiale în aromaterapie și uleiuri esențiale naturale roll on. Iar dacă rămâi cu noi până la final, vei descoperi și câteva sugestii de produse numai bune de încercat! Ești gata? Să începem!

Diferența dintre un ulei esential roll on și uleiuri esentiale pentru aromaterapie

uleiesentialrollon1

Dacă ambele sunt uleiuri esențiale naturale la bază, care este totuși diferența între un ulei esential roll on și un ulei esential pentru aromaterapie? Noua gamă Oriflame.ro propune produse variate, destinate îngrijirii și relaxării pentru o stare generală de bine.

Produsele pe care le poți vizualiza chiar acum pe site cuprind uleiuri esențiale pe care le poți folosi cu ajutorul unui aparat special, numit difuzor de aroma, ori direct pe piele dacă alegi un ulei esential roll on sau chiar în variantă de spray de corp ori de cameră.

Diferența uriașă între cele trei tipuri de uleiuri esențiale constă în modalitatea de folosire. Uleiul pentru aromaterapie va fi folosit în mod special pentru a inunda încăperea cu parfumul tau preferat sau combinația de arome dorite. Uleiul se combină cu apă în difuzorul de arome și creează împreuna vapori de aer care împrăștie mireasma uniform în toată camera.

Diferit de aceste uleiuri esențiale, uleiul esential roll on este aplicat direct pe piele, iar în funcție de zona în care preferi să îl aplici va atrage după sine rezultate diferite. Citește în continuare și vei descoperi 3 zone diferite pe care poți aplica un ulei esential roll on pentru a te bucura de multiplele avantaje.

Și, nu în ultimul rând, pe Oriflame.ro poți descoperi și spray-uri de cameră care au la bază uleiuri esențiale și combinații de arome inedite pentru a parfuma într-un mod spectaculos încăperile în care petreci cel mai mult timp. Frunzărește oferta Oriflame.ro chiar acum!

Ce beneficii îți oferă un ulei esential roll on?

uleiesentialrollon2

Un ulei esential roll on reprezintă modalitatea sigură și eficientă prin care te poți bucura de efectele benefice ale uleiurilor naturale. Fără să îți mai faci griji cu privire la amestecul de uleiuri esențiale, cantitate sau riscul de a vărsa produsul, un ulei esential roll on îndeplinește toate aceste aspecte și poate fi folosit oricând dorești.

Oriflame.ro îți pune la dispoziție 4 combinații de arome de ulei esential roll on din care să alegi parfumul potrivit pentru tine. Mixul de ingrediente de la lemn, frunze și până la fructe și flori te poartă într-o adevărată călătorie a simțurilor. Poți alege o varietate de arome: de la grepfruit si piper roz, până la lemn de santal și lavandă.

Fiecare ulei esential roll on din gama Oriflame.ro are propriul său rol în rutina ta de relaxare. Vei descoperi că aceste combinații de ingrediente au fost concepute să îndeplinească 4 aspecte importante: redobândirea echilibrului, relaxarea, oferirea unui imbold și energizarea.

Uleiuri esentiale naturale pentru punctele de puls

Emoțiile pe care le experimentezi pe parcursul unei zile sunt cât se poate de firești, însă câteodată pot fi mult mai copleșitoare decât ești pregătit să suporți. Și, de aceea, este bine să ai alături un ajutor natural prin care să reușești să faci față situațiilor tensionate sau stărilor în care simți nevoia urgentă pentru o pauză.

Uleiurile esențial roll on din gama Oriflame.ro vin în completarea rutinei tale de relaxare cu soluția potrivită pentru stările de neliniște pe care le poți experimenta într-o zi obișnuită din săptămâna de lucru.

Fiecare ulei esential roll on este gândit cu o formulă convenabilă ce poate fi aplicată pe punctele de puls (în spatele lobului urechii, pe gât, încheieturi sau chiar pe tâmple) pentru o mai bună absorbție, care să te ajute să îți gestionezi bunăstarea emoțională în orice moment.

Cum se folosesc uleiurile esentiale naturale pentru o rutină completă de relaxare?

uleiesentialrollon3

Uleiul esential poate fi folosit în multiple moduri, iar totul depinde de modalitatea în care vrei să te relaxezi. Spre exemplu, poți opta pentru uleiuri esențiale naturale pe care să le folosești cu ajutorul unui difuzor de arome, iar în acest fel să răspândești aromele în cameră.

De asemenea, dacă vrei un tip de relaxare mult mai profund, îți recomandăm să alegi un produs pe care îl poți aplica direct pe piele, așa cum este un ulei esential roll on. Uleiul aplicat pe zonele cel mai bine vascularizate va avea un efect mult mai intens asupra stării tale de bine.

Descoperă noile uleiuri esențiale naturale din gama Oriflame.ro chiar acum! Ai o mulțime de arome intense și combinații de ingrediente care să te poarte mai aproape de regăsirea echilibrului perfect.

#1. Aplică ulei esential roll on pe încheieturi pentru ameliorarea durerilor

Există multe motive pentru a aplica un ulei esential roll on pe încheietura interioară a mâinii, iar unul dintre ele este acela că această zonă specifică de puls dispune de o legătură strânsă cu punctele nervoase care pot duce la ameliorarea durerilor de cap sau musculare.

Artera radială care se găsește de-a lungul părții interioare a brațului, ajută absorbția mai rapidă a uleiului, eliminând orice fel de tensiune musculară sau de cap ai putea simți. Aceste uleiuri naturale sunt utile în special dacă te simți încordată sau copleșită și ai nevoie de un impuls de energie și bunăstare.

#2. Aplică ulei esential roll on în spatele lobului urechii pentru a te detensiona

Prin aplicarea uleiurilor esențiale direct pe piele, vei obține rezultate mai bune în ceea ce privește ameliorarea tensiunii și a inflamației musculare, întrucât un ulei esential roll on pătrunde prin straturile dermului și în acest fel îi este permisă absorbția rapidă și ușoară.

#3. Aplică ulei esential roll on pe tâmple pentru un somn odihnitor

Cauzele asociate insomniei sau problemelor de somn pot fi legate de resimțirea unei perioade de stres prea mare sau a unei circulații deficitare, dar știai că aplicarea unui ulei esential roll on pe tâmple este mai eficientă decât un simplu masaj?

Tâmplele sunt, poate, zonele cel mai bine vascularizate care transportă sângele spre țesuturile oxigenate. Iar dacă aceste fluxuri sanguine nu sunt efectuate optim, este posibil să experimentezi tulburări de somn și tensiuni în zona superioară.

Grație amestecului de uleiuri esentiale naturale, poți facilita procesul de oxigenare al creierului, masând zona tâmplelor cu un ulei esential roll on cu aromă de lavandă, pentru a facilita în acest fel și relaxarea centrilor nervoși.

Descoperă noua gamă de aromaterapie cu uleiuri esentiale roll on pe Oriflame.ro!

uleiesentialrollon4

Uleiurile esențiale naturale pot fi utilizate local în masaj, ca loțiune aplicată pe piele, sub formă de ulei esential roll on și în multe alte moduri, în funcție de nevoile tale, dar și de uleiul esențial pe care îl alegi. De asemenea, nu uita de aromaterapie! Găsești toate detaliile pe Oriflame.ro!

Pe scurt, utilizarea locală a unui ulei esential roll on este deosebit de eficientă, deoarece îți permite să elimini tensiunea direct de la sursă. Aplică un ulei esential roll on pe principalele puncte de puls și ușurează-ți disconfortul. Fă-ți cont Oriflame și alege-ți un ulei esential roll on potrivit pentru tine chiar acum!