• Home
  • Parteneri
  • 4 motive pentru a-ti trimite angajatii la cursuri de engleza pentru adulti

4 motive pentru a-ti trimite angajatii la cursuri de engleza pentru adulti

engleza pentru companii

Cursurile de engleza pentru adulti sunt o solutie buna pentru angajatii anumitor companii care trebuie sa invete limba engleza. In sensul acesta se recomanda cursurile online sau cursurile la care angajatii se pot prezenta in weekend, astfel incat programul zilnic sa nu le fie afectat.

Stewart School explica de ce este bine ca angajatii sa mearga la cursuri de limba engleza.

Engleza este o solutie pentru a avea angajati bine instruiti

Chiar si atunci cand compania nu are frecvent relatii externe este foarte important ca angajatii sa cunoasca limba engleza. De exemplu, este posibil sa se confrunte cu o situatie inedita in care un angajat sa fie fata in fata cu un client strain, interesat de serviciile pe care compania le ofera, iar acest angajat al firmei sa nu stie sa comunice in engleza.

De aceea, este recomandat ca angajatii sa participe la cursuri de engleza pentru companii. Nu este deloc elegant ca angajatul sa nu poata vorbi cu clientul in momentul in care se intalneste cu acesta si nici sa il refuze doar pentru ca nu il intelege. Chiar daca aceasta situatie se intampla rar, este recomandat ca angajatii sa fie corespunzator pregatiti pentru orice.

Angajatii care stiu engleza pot comunica in relatiile externe

In cazul in care compania are si relatii externe, angajatii care stiu limba engleza vor putea comunica in mod eficient cu partenerii si colaboratorii din exterior. De aceea, este foarte important ca angajatii care sunt in pozitii cheie sa stie limba engleza. Pentru cele mai bune cursuri de limba engleza, se poate alege un centru care sa ofere cea mai buna varianta pentru toti angajatii.

Angajatii stiu sa citeasca fisele tehnice si ofera relatii cu clientii mai eficient

Un alt avantaj este faptul ca angajatii vor sti sa comunice mult mai usor in timpul procesului de relatii cu clientii, mai ales atunci cand trebuie sa vanda tehnologie, deoarece fisele cu date tehnice sunt in limba engleza. Potrivit stewart school, posibilitatea de a intelege toate aceste informatii este extrem de importanta, deoarece persoanele care solicita asistenta tehnica au nevoie sa inteleaga mai mult despre ceea ce urmeaza sa cumpere.

Chiar si produsele mai putin tehnice, asa cum sunt ceasurile, au informatiile tot in limba engleza si este complet neprofesional ca angajatul sa nu poata raspunde la intrebari pentru ca nu intelege limba engleza.

Angajatii pot participa la discutii pe forumuri

Prezenta pe forumurile de specialitate sau pe retelele de socializare este foarte importanta pentru brandurile care trebuie sa isi construiasca o imagine cat mai buna, acesta fiind si motivul pentru care este recomandat ca angajatii implicati in procesul de relationare cu publicul in mediul online sa stie engleza.

Pe aceste medii si platforme angajatii primesc de obicei intrebari si de la straini sau le sunt solicitate informatii foarte tehnice, pe care le pot lua doar din cartea produsului si respectiv din alte materiale similare, care vin tot in limba engleza. Atunci cand angajatii folosesc gresit termenii sau nu ii inteleg, este foarte posibil sa fie corectati de ceilalti utilizatori ai forumului, ceea ce nu este de dorit.

In concluzie, este important sa se gaseasca o scoala buna, care poate sa instruiasca angajatii astfel incat acestia sa performeze in limba engleza. Referintele sunt deosebit de importante pentru identificarea acestei scoli. De exemplu, despre Stewart se vorbeste pozitiv datorita conditiilor pe care le ofera in studiul limbilor straini.