• Home
  • Parteneri
  • 4 semne că ai un sistem imunitar slăbit și cum contribui la întărirea acestuia

4 semne că ai un sistem imunitar slăbit și cum contribui la întărirea acestuia

woman couch with medication1

Sistemul imunitar este format dintr-o serie de celule, țesuturi și organe care lucrează împreună pentru a proteja organismul împotriva infecțiilor și bolilor. Aceste componente includ celulele albe din sânge (leucocite), limfocitele, anticorpii și alte proteine care recunosc și neutralizează agenții patogeni.

Ce faci când ai imunitatea slăbită

Pentru întărirea imunității, poți administra Imunix. Această formulă întărește și îmbunătățește capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor. Este un antioxidant puternic, de ajutor când nevoile de vitamine sau minerale sunt crescute (deficiențe cauzate de diferite boli sau stări patologice) sau în condiții de creștere a pierderilor de minerale (vomă, diaree, transpirație excesivă, etc.).

Imunix îndepărtează greața, durerea de stomac și îmbunătățește digestia, totodată fiind de ajutor în oboseala fizică și mentală. Când simți că ai o imunitate scazuta, îl găsești pe www.onlinefarmacia.ro – la comanda de 2 cutii de Imunix primești 1 cutie gratis!

Există mai multe semne care pot indica faptul că ai un sistem imunitar este slăbit. Acestea includ:

  • Infecții frecvente

Dacă experimentezi infecții repetate, cum ar fi răcelile, gripa sau infecțiile respiratorii, acesta poate fi un semn că ai o imunitate slăbită. Sistemul imunitar puternic poate lupta împotriva infecțiilor și poate preveni răspândirea acestora în întregul corp;

  • Timp de vindecare prelungit

Dacă durează mult timp să se vindece rănile sau de alte afecțiuni, acest lucru poate indica, de asemenea, un sistem imunitar slăbit. Sistemul imunitar este responsabil pentru vindecarea corpului și, dacă nu funcționează corect, procesul de recuperare poate fi încetinit;

  • Oboseală sau slăbiciune frecventă

Dacă ești obosit sau slăbit în mod constant, chiar și după odihnă adecvată, acesta poate fi un semn că sistemul tău imunitar este slăbit. Acesta utilizează multe resurse ale corpului pentru a lupta împotriva infecțiilor și pentru a menține corpul sănătos, iar un sistem imunitar slăbit poate duce la oboseală și slăbiciune;

  • Alergii și sensibilități crescute

Dacă ești sensibil la substanțe care nu te-au afectat anterior, cum ar fi alimente sau substanțe chimice, acesta poate fi un semn că sistemul imunitar este slăbit. Sistemul imunitar poate deveni hipersensibil și poate reacționa la substanțe care nu sunt considerate periculoase de către majoritatea oamenilor.

Cresterea imunitatii este foarte importantă dacă vrei să-ți ajuți corpul să lupte împotriva infecțiilor și bolilor, precum și pentru a promova o sănătate generală și o stare de bine.

Este important să consulți un medic dacă experimentezi aceste simptome sau dacă ești îngrijorat de sănătatea sistemului imunitar. Totodată, îți poți susține imunitatea în mod natural cu Imunix.