6 METODE SIMPLE PRIN CARE SĂ PROFIȚI LA MAXIMUM DE SPAȚIUL DE PE BALCONUL TĂU

Nu irosi nimic! Este ceea ce oamenii obișnuiesc să spună atunci când vine vorba de a fi econom, dar nu este o filozofie rea nici atunci când vine vorba de a profita la maximum de apartamentul tău. La urma urmei, ai căutat apartamentul, ai semnat contractul de achiziție sau închiriere, probabil că ți-ai stresat prietenii și familia pentru a te ajuta să îți muți lucrurile, iar acum este timpul să te asiguri că obții tot ce ai nevoie din apartamentul tău, iar asta trebuie să includă și utilizarea spațiului de pe balcon in cel mai eficient mod. Iată mai jos 6 moduri prin care poți profita la maximum de balconul tău.

Cuvântul cheie – Ordine
Balcoanele dezordonate nu sunt deloc practice. Zonele mici și dezordonate ale balconului ar putea servi la fel de bine ca un spațiu de depozitare. Dar există o modalitate de a te asigura că balconul tău nu servește doar ca un alt loc în care să-ți pui lucrurile care te încurcă. De fapt, poți elibera mai mult spațiu pentru picioare cu o masă mai mică, ideală pentru a așeza cocktailuri de vară și mici farfurii pentru o gustare cu priveliște! Odată ce ai rearanjat totul, ai adăugat ceva mobilier și ai obținut mai mult spațiu pentru noul tău balcon, vei fi nerăbdător să îți inviți prietenii la o seară de socializare.

Adaugă elemente de decor
Când vine vorba despre verdeață, puține sunt alte lucruri care pot face ca un spațiu să fie mai primitor. Adăugarea de plante clasice (spre exemplu iederă, petunii sau mușcate) pe balconul tău ar crea zona de relaxare de vară ideală și elegantă din casa ta. Sau, ai putea opta pentru câteva plante de levănțică sau de sugativă de miere pentru parfumuri sofisticate, care s-au dovedit a fi și stimulante. Pentru o notă suplimentară, folosește ghivece viu colorate pentru a adăuga un strop de distracție decorului tău de exterior.

Un set de perne, mereu o idee minunată
Pe lângă adăugarea unor piese de mobilier de terasă pentru a-ți organiza balconul, folosirea pernelor oferă o altă posibilitate de decorare a spațiului balconului. Combinate cu diverse nuanțe de culoare, pernele de grădină vor accentua orice alte culori deja existente pe balcon.

Folosește un covoraș pentru balcon
Există o modalitate de a transforma balconul într-unul și mai primitor, în afară de adăugarea de decor și a unor piese de mobilier. Nu există o modalitate mai bună de a completa decorul decât prin adăugarea unui covor micuț, un element care, dacă este ales corespunzător, adăuga o notă plăcută și confortabilă balconului. De asemenea, acesta va invita la plimbări fără încălțăminte în spațiul de relaxare, ceea ce este perfect pentru nopțile de vară.

O bibliotecă mică sau o bancuță cu spațiu de depozitare în interior
Cu cât mai multe opțiuni de activități pe care să le faci în timp ce te afli pe terasă, cu cât vei fi mai încurajat să găsești soluții eficiente pentru a folosi la maxim spațiul. Cărțile, revistele și boxele wireless oferă o oportunitate unică și autentică de a aduce hobby-urile tale preferate din interior mai spre natură. Opțiunile de depozitare mici, cum ar fi rafturile, oferă, de asemenea, o altă modalitate de a găzdui alte mici obiecte și decorațiuni fără a înghesui zona!

6) Ce facem iarna?

După ce am văzut toate aceste metode de a reinventa spațiul de pe balcon rămâne totuși o întrebare, și anume care este soluția pentru a ne putea bucura de toate aceste beneficii pe tot parcursul anului. Sistemele moderne pentru închidere balcon cu sticlă îți oferă posibilitatea de a te bucura de noul tău spațiu de relaxare cu un confort termic și fonic sporit și fără a-ți bloca vederea panoramică chiar și pe timp de iarnă.Tot ce rămâne de făcut este să alegi un partener cu experiență pentru a transforma balconul tău de vis în realitate.

Posibilitățile sunt nelimitate și vei vedea cum balconul tău poate deveni fără probleme comparabil cu orice altă cameră din apartamentul. Bucură-te de noua ta evadare în natură încorporată în apartamentul tău în orice anotimp.