• Home
  • Parteneri
  • 8 avantaje pe care trebuie să ți le ofere o firmă de pompe funebre

8 avantaje pe care trebuie să ți le ofere o firmă de pompe funebre

De aceea, am contact echipa de la Funerare Alexandru, firmă de pompe funebre sector 6, pentru a afla care sunt avantajele de care un client care alege să apeleze la o firmă de pompe funebre ar trebui să se bucure. 

Ei bine, am descoperit că există 8 astfel de avantaje iar despre ele vom vorbi și noi în rândurile următoare. Iată deci care sunt beneficiile de care ar trebui să ai parte în urma unei colaborări fără probleme:

Consultanță fără costuri suplimentare

Decesul unei persoane apropiate este, cel mai adesea, un eveniment care ne ia prin surprindere. Prin urmare, cei mai mulți dintre noi sunt luați prin surprindere, iar de aceea sprijinul este foarte important. Ei bine, dacă vei alege să colaborezi cu o firmă serioasă, trebuie să beneficiezi de consultanță gratuită, ceea ce se va dovedi a fi un real ajutor.

Pachete funerare doar cu talonul de pensie

Nu toată lumea are o situație roz din punct de vedere financiar, iar de aceea ar trebuie să existe și variante accesibile pentru aceștia. De exemplu, pachetele funerare bazate pe ajutorul de înmormântare reprezintă o soluție foarte eficientă în acest sens.

Sală de pregătire a decedaților

O firmă de pompe funebre serioasă ar trebui să dețină propria sală de pregătire a decedaților dar și personal autorizat precum și echipamentul necesar efectuării unor operațiuni de acest tip. Este deci un alt detaliu care ar trebui să te intereseze atunci când alegi să colaborezi cu o firmă de pompe funebre.

Transport funerar

Transportul funerar este absolut necesar în cazul unei firme de asigurări, așa că nu trebuie să colaborezi niciodată cu o firmă de pompe funebre care nu are la dispoziție o mașină special dotată pentru transporturi funerare.

Incinerare și înhumare

Deși nu sunt chiar atât de multe cazuri de acest tip, sunt și persoane care preferă incinerarea în locul înhumării. Iar o firmă de pompe funebre care pune accent pe profesionalism ar trebui să se arate deschisă în fața acestei cereri și să ofere posibilitatea incinerării respectând toate standardele necesare în acest sens.

Cosmetică

Sunt și cazuri în care decesul lasă urme deloc plăcute, iar imaginea persoanei decedate are mult de suferit. Firmele de pompe funebre ar trebui să ofere în acest sens tot sprijinul necesar pentru a-i oferi persoanei decedate o imagine demnă, mai ales dat fiind faptul că astfel va rămâne în amintirea tuturor celor care participă la înmormântare.

Capace frigorifice

Capacele frigorifice se dovedesc a fi de mare ajutor atunci când temperaturile sunt foarte ridicate, acestea ajutând ca persoana decedată să rămână într-o stare cât mai acceptabilă. O firmă de pompe funebre bună ar trebui să îți pună astfel de capace la dispoziție, indiferent că e contra-cost sau nu.

Sicrie

Iar în final, cel de-al 8-lea avantaj de care ar trebui să beneficiezi atunci când colaborezi cu o firmă de servicii funerare serioasă este posibilitatea de a alege dintr-o gamă cât mai variată de sicrie. Prețurile ar trebui să fie accesibile și totodată să existe opțiuni pentru fiecare categorie de buget.

Acestea sunt așadar cele 8 avantaje de care trebuie să beneficiezi atunci când colaborezi cu o firmă de pompe funebre. Alege să colaborezi și tu cu Funerare Alexandru ori de câte ori ai nevoie de servicii funerare și vei beneficia de toate aceste beneficii atât de importante.