• Home
 • Parteneri
 • 9 obiecte pentru copii pe care le poți cumpăra second-hand fără griji

9 obiecte pentru copii pe care le poți cumpăra second-hand fără griji

Haine bebelusi

Offero  – o varietate mare de produse noi şi second hand pentru bebeluşi şi copii

Offero este un magazin de mică publicitate care propune o varietate mare de obiecte şi accesorii destinate creșterii copilului, produse second-hand şi noi. Analizând impactul pe care îl are reutilizarea obiectelor destinate copiilor asupra mediului înconjurător şi costurile mici de achiziţie se pot observa ușor beneficiile:

 • se plătesc prețuri mici și se fac economii importante,
 • se promovează un stil de viaţă bazat pe sustenabilitate,
 • o lecţie de economie care poate fi model pentru copii,
 • achiziția de produse de calitate, cu funcționalitate ridicată.

Ce obiecte second hand se pot achiziţiona în siguranţă?

Este cert că trebuie să acorzi atenție maximă lucrurilor pe care le cumperi și oferi micuțului, indiferent de tipul acestora, noi ori second hand. Produsele trebuie să poată fi exploatate în siguranță, să fie adecvate vârstei, să fie funcționale, să poată fi igienizate şi dezinfectate. Iată o serie de articole destinate micuţilor ce pot fi achiziţionate ieftin de pe Offero.

 • pătuţuri pentru copii – paturile şi pătuţurile din lemn sunt produse sustenabile, rezistente ce pot fi exploata generaţii întregi. Sunt printre acele articole indispensabile ce îşi păstrează integritatea.
 • cărucioarele – sunt produse utilizate din prima zi de viaţă până la vârsta de trei sau chiar patru ani. Mobilitatea ridicată oferă posibilitatea de a transporta micuţii în condiţii maxime de siguranţă. Produsele de calitate lansate mărcile consacrate, pot fi utilizate ani la rând fără a-şi pierde din funcţionalitate. Trebuie să ţii cont că variantele second hand îndeplinesc aceleaşi sarcini, doar că pot fi cumpărate cu costuri foarte mici.
 • scaunele auto – sunt obiecte robuste, prevăzute cu sisteme de siguranţă foarte avansate. Acestea trebuie achiziţionate corect în funcţie de vârstă şi greutatea micuţului. Gândeşte-te că, în această situaţie siguranţa primează! E mai bine să achiziţionezi scaune auto de calitate, decât să plătești pentru variante noi, dar mai puțin sigure.
 • plăci de skateboard – preferate de copii şcolari şi de adolescenţi plăcile de skateboard permit copiilor să petreacă timp de calitate în aer liber.
 • biciclete – bicicletele sunt produse ce vor ajuta la creşterea şi dezvoltarea frumoasă a copiilor, fie că este o bicicletă nouă sau una rulată, îşi va îndeplini scopul perfect!
 • scaune de masă – în primi ani de viaţă micuţii au nevoii speciale când vine vorba de servirea mesei. Este indicat să fie la aceeași înălţime cu ceilalţi participanţi la masă și important să se utilizeze scaune prevăzute cu sisteme de siguranţe în vedera minimizării riscului de accidentare, sunt necesare produse prevăzute cu tăviţe pentru mâncare şi suporturi pentru pahare.
 • mobilier pentru camera copilului – mobilierul din lemn pentru camera copiilor, fie că vorbim de dulăpioare pentru haine, mese de joacă sau birouri de lucru, achiziţionate în regim second hand se poate dovedi a fii o investiţie inteligentă pe termen mediu.
 • role  – rolele sunt jucării de exterior ce încurajează micuţii să dezvolte mobilitatea, echilibrul şi încrederea. Totodată sunt produse rezistente, ce cu greu îşi pierd funcţionalitatea și pot fi utilizate ani la rând.
 • jucării din lemn  – când vine vorba de jucării atemporale, variantele din lemn sunt geniale. Cuburile, lego – urile din lemn, piesele de construcţii pot fi recondiţionate şi joacă poate continua la nesfârşit, deci fără îndoială sunt produse ce pot fi achiziţionate second hand fără griji.

Cum vezi, pe Offero există alternative economice, dar eficiente de a-i oferi copilului acces la produse de calitate, jucării, jocuri, piese de mobilier, cărucioare şi multe altele. Să îi asiguri piesele necesare fiecărei etape de dezvoltare, fără a face cumpărături emoţionale e o dovadă de maturitate.