• Home
  • Actualitate
  • A murit marea actriță! Toți actorii sunt devastați: Odihnește-te în pace!

A murit marea actriță! Toți actorii sunt devastați: Odihnește-te în pace!

doliu lumanare 4 e1704784137560 1200x680 1

Doliu în lumea filmului! A murit una dintre cele mai mari actrițe. Toți actorii sunt devastați: Odihnește-te în pace!

Actrița Arleen Sorkin a murit
Actrița Arleen Sorkin, care a jucat în celebra soap opera produsă de NBC, „Days of Our Lives”, a murit, zilele trecute, la 67 de ani, a declarat o sursă pentru The Hollywood Reporter. Problemele de sănătate au împiedicat-o să mai joace în filme, în ultimii ani, informează publicația.

A fost vocea lui Harley Quinn
Actrița își pusese vocea și pentru câteva personaje din filmele de desene animate, cel mai cunoscut fiind Harley Quinn, aliata lui Joker din Batman. „Odihnește-te în pace, Arleen Sorkin, vocea incredibil de talentată a lui Harley Quinn, care a ajutat la crearea personajului pe care mulți dintre noi îl iubesc. Condoleanțe familiei și prietenilor ei”, a scris unul dintre colaboratorii săi.

Mark Hamill a postat un mesaj emoționant
Mark Hamill, actorul american cunoscut în special pentru rolul Luke Skywalker din seria Războiul Stelelor, și-a amintit de ea, postând un mesaj

„Suntem devastați de vestea pierderii genialei Arleen Sorkin. Nu doar un talent minunat, ci și un om minunat. Sunt recunoscător că am lucrat cu ea și că i-am fost prieten. Transmit sincerele mele condoleanțe familiei și celor dragi”, a transmis actorul.

Tara Strong, care a continuat serialul, împrumutându-și vocea pentru personajul Harley Quinn, a spus că Sorkin a fost „inspirația, inima și sufletul acestui personaj fără egal”.

„Pentru mine, ea rămâne un simbol. O voce minunată, un om minunat, care a inspirat mulți tineri din lumea filmului”, a scris Strong.

A început lucrând într-o trupă de cabaret
Născută pe 14 octombrie 1955, la Washington, Sorkin a lucrat într-o trupă de cabaret în anii 1970 și 1980, apoi a primit rolul lui Caliope Jones în Days of Our Lives din 1984-1990, cu apariții episodice în 1992, 2001. 2006 și 2010. A fost distribuită și în filme ca Duet, Open House, Dream On, Ted & Venus, I Don’t Buy Kisses Anymore și Frasier.

Între anii 1990 și 1992, ea a fost gazda emisiunii „America’s Funniest People”, alături de Dave Coulier. Sorkin a fost și scriitoare și producătoare la emisiunile TV ”How to Marry a Billionaire” și Fired Up și a scris două episoade pentru Tiny Toon Adventures. În urma sa rămân soțul, producătorul-scriitor Christopher Lloyd ,și cei doi copii.