Accident grav în Haţeg: Cunoscutul artist CRBL rănit într-un incident rutier

VA Press

Haţeg, Hunedoara – CRBL, unul dintre cei mai apreciați artiști ai scenei muzicale românești, a fost implicat astăzi într-un grav accident de motocicletă. Incidentul rutier a avut loc pe strada Horea din orașul Hațeg, în timp ce cântărețul încerca să depășească neregulamentar o coloană de mașini.

CRBL, cunoscut atât pentru cariera sa solo, cât și ca membru al trupei “Simplu”, a intrat cu motocicleta pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară. Artistul a fost transportat imediat la spital, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan, CRBL, în timp ce se deplasa pe motocicletă, a încălcat marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat din municipiul Caransebeș. În urma impactului, artistul a fost grav rănit.

CRBL, ale cărui rădăcini muzicale datează din anul 2000, este un artist complet, fiind în același timp cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor. Prin muzica și dansul său, el a devenit un mentor pentru tânăra generație de artiști, ajutându-i să evolueze și să-și dezvolte carierele.

Acum, fanii lui CRBL așteaptă cu nerăbdare actualizări legate de starea sa de sănătate și speră să îl revadă cât mai curând pe scenă.