• Home
  • Actualitate
  • Accident grav în Prahova: Două decese și patru răniți, circulație restricționată pe DN 1

Accident grav în Prahova: Două decese și patru răniți, circulație restricționată pe DN 1

SMURD

Un grav accident rutier s-a produs vineri în localitatea Florești, județul Prahova, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor patru. Impactul dintre cele două autoturisme a avut loc pe Drumul Național 1, determinând restricții de circulație în zonă.

Tragedie pe drumul național: Două victime decedate, patru răniți

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1, în zona localității Florești. ISU Prahova a intervenit pentru descarcerarea victimelor, dintre care trei au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Ploiești. O altă victimă, în stare critică, a fost preluată de elicopterul SMURD, care a aterizat la fața locului. Din nefericire, pentru două dintre victime nu s-a mai putut face nimic, acestea fiind declarate decedate.

Circulația restricționată pe DN 1, trafic deviat

Conform informațiilor oferite de Centrul Infotrafic, circulația pe sensul Ploiești-Brașov este blocată, iar traficul este deviat pe DJ 100F, prin orașul Băicoi. Pe direcția către Ploiești, traficul se desfășoară doar pe banda numărul 1, ceea ce a condus la creșterea valorilor de trafic pe ambele sensuri.