• Home
  • Externe
  • Accident în lanț cu 40 de mașini. Un mort și mai mulți răniți grav

Accident în lanț cu 40 de mașini. Un mort și mai mulți răniți grav

accident-in-lant-cu-40-de-masini.-un-mort-si-mai-multi-raniti-grav

Accident in lant cu 40 de masini

Un incident major de circulaţie a avut loc pe autostrada A7 din Spania, în apropiere de localitatea Nunes, situată în regiunea Castellon, implicând peste 40 de autovehicule.

Tragicul eveniment s-a soldat cu decesul unui șofer de camion și rănirea gravă a mai multor persoane, urmare a unui carambol survenit în primele ore ale dimineţii. Principalele cauze identificate pentru acest accident sunt condițiile de ceață densă și vizibilitate scăzută, combinate cu nerespectarea distanței de siguranță de către șoferi.

Situaţia a devenit critică în anumite momente, cu pasageri încarceraţi în vehicule, necesitând intervenția rapidă a echipelor de salvare pentru extragerea victimelor.

Imagini cu impactul devastator al coliziunii au fost distribuite de către serviciile de pompieri din Castellon, evidenţiind magnitudinea dezastrului. Ca urmare, traficul pe autostrada A7 a fost blocat pentru mai mult de cinci ore, generând cozi de kilometri întregi.

3e980abd371c49fdb7a6654ee7a1f5b7

Follow:

Viorel Iliescu este un jurnalist și fondatorul România FM, cunoscut pentru pasiunea sa profundă pentru mass-media, social media si IT.

 » România FM – Externe
Citește continuarea 👆