• Home
  • Povești
  • Acest copil s-a născut cu aceeași suviță de păr alb ca și mama ei

Acest copil s-a născut cu aceeași suviță de păr alb ca și mama ei

Acest copil s-a născut cu aceeași suviță de păr alb ca și mama ei

Îți oferim o poveste care te va face să zâmbești chiar și în cele mai dificile zile: MilliAnna, o fetiță în vârstă de 18 luni din Ridgeland, Carolina de Sud, și-a făcut deja apariția pe internet datorită unei trăsături de familie cu adevărat unice – o dungă albă în păr, exact la fel ca mama ei.

Așa cum raportează Buzzfeed, nu doar MilliAnna și mama ei, Brianna Worthy, 23 de ani, au această caracteristică distinctă, ci și bunica micuței. Așadar, dunga de păr alb a lui MilliAnna este de fapt o trăsătură de familie care se transmite de patru generații!

Potrivit Daily Mail, această caracteristică se datorează poliozei, o afecțiune care reduce producția de melanină (substanța care dă culoare părului). Mama lui MilliAnna, Brianna, a mărturisit că spera că fiica ei va moșteni acest semn distinctiv. „Când eram mai tânără, uneori mă irita, dar pe măsură ce îmbătrâneam, am ajuns să-l apreciez de fapt în părul meu și eram sigură că era propriul meu aspect caracteristic”, a mărturisit ea.

Deși adesea sunt oprite pe stradă și întrebate despre acest detaliu deosebit, mama și fiica se bucură de atenția primită. „De cele mai multe ori salut comentariile politicoase și nu mă deranjează să răspund la multe întrebări, dar sincer, uneori poate fi copleșitor”, spune Brianna.

Și noi apreciem modul în care Brianna îmbrățișează această trăsătură unică și o considerăm parte a identității lor. Ne imaginăm cum MilliAnna va purta cu mândrie această trăsătură pe măsură ce va crește și nu avem nicio îndoială că va arăta la fel de superbă ca mama ei.