• Home
  • Monden
  • Actorul Florin Calinescu a ales sa se retraga la tara. Curtea acestuia e plină cu animale

Actorul Florin Calinescu a ales sa se retraga la tara. Curtea acestuia e plină cu animale

florin-calinescu-ferma-la-tara

Florin Calinescu, actorul cunoscut pentru rolurile sale captivante, găsește refugiu în mediul rural pentru a se reconecta și a se reîncărca. Posedând o proprietate impunătoare în comuna Babana, județul Arges, Calinescu se bucură de pace și de grija pentru animalele sale iubite.

Viața la țară a devenit o parte esențială din rutina sa, mai ales în perioada pandemiei de coronavirus. Printre animalele sale, se numără găini, porci, bibilici și câini, iar actorul menționează chiar și o vulpe care îi fugește prin curte. Calinescu își valorifică timpul în natură, departe de spațiul limitat al unui apartament sau garsonieră.

Rememorând copilăria petrecută în Babana, locul nașterii tatălui său, Florin Calinescu reflectă asupra schimbărilor survenite în lume, exprimându-și îngrijorarea față de noua generație care nu mai experimentează bucuriile simplului joc în natură, afectată de schimbările climatice și tehnologia modernă.

Recent, actorul a atras atenția când a fost văzut conducând un SUV militar vechi, urmat de o schimbare notabilă spre un vehicul mai modest pentru a naviga mai ușor prin traficul din București.

Florin Calinescu SUV
Foto: wowbiz.ro