Ai o relație de lungă durată și totul a devenit plictisitor? Află 7 jocuri ce te vor ajuta să-ți condimentezi imediat viața sexuală!

VA Press

Plictiseala și-a făcut simțită prezența în relația ta de cuplu? Și în special în ceea ce ține de partea sexuală? Află că niciodată nu este prea târziu pentru a căuta diverse moduri de a condimenta momentele pe care le petreceți în dormitor și pentru a readuce flacăra pasiunii pe care o simțeați amândoi la început.

Și nici nu este chiar atât de complicat sau dificil de făcut, căci puțină fantezie, zaruri sau cărți de joc pot fi suficiente. Prin urmare, vei regăsi mai jos o serie de idei și jocuri, ideale pentru a-ți înfierbânta partenerul. Trebuie să știi că toate au ceva în comun: nu există un învingător și un învins, căci ambii parteneri se pot declara câștigători la final.

Iată câteva sugestii pentru jocuri erotice în doi:

Rotește sticla

Știi acest joc din filmele americane cu adolescenți sau de la petrecerile anilor 90? Datorită lui, mulți au avut parte de primul sărut sau chiar mai mult. Deci, de ce să nu îl jucați chiar și voi? Stați față în față la masă sau chiar pe podea și căutați sarcina pe care celălalt va trebui să o îndeplinească. Cu cât mai îndrăzneață, cu atât mai bine!

Adevăr sau provocare

Acest joc poate fi similar cu rotirea sticlei, dar la final, partenerii au de ales între a răspunde sincer la o întrebare indiscretă sau de a duce la bun sfârșit o provocare. Acest joc poate fi jucat oriunde și oricând, de aceea îl puteți începe din timpul zilei, iar seara veți duce la capăt provocările impuse.

Zarul decide

Știai că există zaruri speciale pentru jocurile erotice ale cuplurilor? Alege unul în care sunt specificate anumite poziții sexuale și puteți lasă totul în mâna destinului. Aceste zaruri sunt foarte interesante în special pentru cuplurile care evită să încerce ceva nou în pat, iar această rutină poate fi cea care aduce senzația de plictiseală între cei doi.

Îndrăznește și descoperă

Indiferent că ești de mult timp sau nu cu partenerul tău, cât de bine îi cunoști corpul? Cât de bine știi unde sunt acele puncte sensibile care reușesc să-l excite instant? Începeți încet și descoperiți-vă corpurile puțin câte puțin. Și de ce nu, puteți primi sau da chiar și indicii.

Puzzle

Bineînțeles, nu este vorba despre puzzle-urile ce sunt atât de mult pe placul copiilor. Este vorba, mai exact, de trimiterea reciprocă a unor poze cu anumite zone ale corpului, pe telefonul mobil. Acest joc funcționează și mai bine atunci când nu sunteți împreună. Este de preferat să fotografiezi un loc cât mai greu de ghicit!

Loc de joacă pentru amândoi

Folosești anumite jucării erotice? Invită-ți și partenerul alături de tine, căci este mai distractiv în doi. Există numeroase accesorii pe care le puteți cumpăra și folosi, dacă nu le aveți deja, pentru a vă dărui plăcere unul altuia.

Poker pe dezbrăcate

Clasicul poker pe dezbrăcate nu trebuie să lipsească din jocurile pentru cupluri. Amestecați cărțile, împărțiți-le și începeți să jucați. Dacă pierzi, scoți un articol vestimentar. Provocarea în acest caz este să te poți concentra în continuare pe cărțile din mână, mai ales dacă jumătatea ta nu prea știe cum se joacă și scoate haină după haină! Ca femeie, nu uita să-ți pui un body transparent din dantelă și sigur ochii lui vor fi numai pe tine, iar tu vei putea câștiga liniștită următoarele meciuri.

Indiferent cât de confortabil te simți alături de partener, odată cu trecerea timpului totul se schimbă, inclusiv viața sexuală. Partea bună este că anumite experiențe sexuale noi și interesante pot face ca totul să fie ca nou. În concluzie, cele șapte jocuri de mai sus pentru cupluri sunt ideale pentru a-ți diversifica rapid viața sexuală!

 Sursa foto: shutterstock.com