Alegerea unei biciclete electrice, o adevărată provocare!

VA Press

De ce criterii să ții cont când alegi o bicicletă electrică

Aspectele legate de baterie și de autonomia acesteia, de puterea pe care o are motorul, greutate, sistemul de frânare sau de tipul cadrului și de poziția pe care o vei avea pe bicicletă, toate acestea pot fi importante dacă dorești să alegi bicicletă electrică perfectă pentru tine. 

Cum să faci ca această alegere să devină mai ușoară? Cele mai bune sfaturi ți le poate oferi doar un profesionist în domeniu, iar echipa de consultanță de la BikeXcs ar putea fi soluția ta atunci când dorești să alegi o bicicleta electrica full suspension

De ce să cumperi o bicicletă electrică?

Care sunt motivele pentru care ai dori să achiziționezi o bicicleta electrica? Probabil ai înțeles deja, că există numeroase avantaje pe care le oferă o astfel de achiziție privind raportul eficiență – preț,  ergonomie, durată de exploatare sau grijă față de mediu. 

Cu ajutorul unei biciclete electrice full suspension vei reuși nu numai să parcurgi distanțe mai lungi fără să obosești, ci și să urci ușor, dealurile, iar dacă alegi să o folosești în oraș, pentru a parcurge drumul către birou, acesta mijloc de transport îți va permite să te prezinți impecabil, când ajungi la serviciu. În cazul în care ești pasionat de cicloturism și obișnuiești să străbați cărările din păduri pedalând, aceasta îți va permite să experimentezi trasee lungi, fascinante. Efortul pe care îl vei depune nu va mai fi același, însă bucuria de a fi în mijlocul naturii va fi la fel de mare. 

O bicicletă electrică este alegerea ideală și pentru personele care doresc să facă mișcare, însă care din diferite motive de sănătate nu pot sau au interzis la activitate fizică intensă. 

De unde să cumperi o bicicletă electrică?

Nu alege prima bicicletă de acest fel gasită în supermarketri sau magazine de cartier, este posibil să nu fie cea mai inspirată alegere. Asigură-te că alegi BikeXcs magazin specializat în comercializare de biciclete electrice, accesorii pentru biciclete și echipamente conexe. În acest  loc vei găsi o mare varietate de branduri și modele din care poți alege, însă mai important este faptul că vei primi consultanță gratuită din partea echipei, astfel vei ști cum să alegi o bicicletă electrică potrivită nevoilor, cum să o utilizezi corect, totdată vei beneficia de garanția produsului și în caz de nevoie de servicii specializate de service.