• Home
  • Monden
  • Anda Adam, activă pe rețelele pentru adulți. Artista are și un tarif lunar pentru postările interize cardiacilor

Anda Adam, activă pe rețelele pentru adulți. Artista are și un tarif lunar pentru postările interize cardiacilor

anda-adam-3

Anda Adam, o cunoscută cântăreață și femeie de afaceri din România, a intrat recent în lumea platformei OnlyFans, un serviciu online cunoscut pentru conținutul său destinat adulților. Aceasta a făcut anunțul pe contul său de Instagram, împărtășind un link către noul ei profil OnlyFans.

Anda Adam, care a fost apreciată de-a lungul anilor pentru cariera sa muzicală de succes și inițiativele sale în afaceri, inclusiv lansarea propriei linii de costume de baie, își extinde acum activitatea și în sfera conținutului digital pentru adulți. Acest pas vine ca o extensie a carierei sale diversificate și a spiritului ei antreprenorial.

Abonamentul la profilul ei pe OnlyFans are un tarif lunar de 10 dolari (peste 40 de lei), oferind fanilor oportunitatea de a accesa conținut exclusiv oferit de vedetă.

Anda Adam se alătură astfel altor vedete românești care au ales să își creeze conturi pe OnlyFans, printre care Daniela și Ana Crudu, Simona Trașcă, Maria Georgiana, Mihai Trăistariu, Bia Khalifa, Xonia, Emy Alupei, Loredana Chivu, Laurette și alții. Conform mărturiilor unor vedete, veniturile generate prin această platformă pot fi semnificative, ajungând la zeci de mii de euro pe lună.

Este important de menționat că OnlyFans a devenit o platformă populară pentru multe persoane publice care doresc să ofere conținut exclusiv și personalizat fanilor lor, într-un mod care permite o conexiune mai directă și o sursă suplimentară de venit.