• Home
  • Actualitate
  • Andra, reacție vehementă după ce Rareș Prisacariu: „mi se pare incredibil că…

Andra, reacție vehementă după ce Rareș Prisacariu: „mi se pare incredibil că…

346984587 1315172942684379 8939618219326638578 n 1

Rareș Prisacariu, în vârstă de doar 7 ani, a devenit câștigătorul sezonului 13 al emisiunii „Românii au talent”, difuzată vineri seara de PRO TV. Tânărul talentat a impresionat juriul și publicul cu prestația sa și va primi marele premiu în valoare de 120.000 euro.

Pe locul 2 s-au clasat Olya și Valera, doi dansatori care au reușit să transmită multă emoție și frumusețe prin dansul lor. Juriul a remarcat pasiunea și talentul lor artistic, comparându-i cu adevărați pictori care pun în scenă adevărate opere de artă.

Locul 3 a fost ocupat de Oleg Spînu, un tânăr de doar 15 ani, care a impresionat prin maturitatea sa și prin determinarea de a-și urma pasiunea. Juriul a văzut în el un viitor artist mare și i-au transmis că nimic nu îl va putea îndepărta de la drumul său.

După victoria lui Rareș, Andra, una dintre juratele emisiunii, a transmis un mesaj plin de emoție și încurajare pentru micul câștigător, exprimându-și admirația față de talentul și potențialul său la o vârstă atât de fragedă. De asemenea, a transmis felicitări și celorlalți concurenți plasați pe locurile 2 și 3, recunoscând efortul și pasiunea lor pentru artă.

Pe lângă premiul în bani, Rareș Prisacariu va avea ocazia să participe la turneul Traditional 2, ceea ce reprezintă o nouă oportunitate de a-și dezvolta cariera și de a-și urma visul de a deveni un artist mare.