• Home
  • Monden
  • Andreea Bălan și Victor Cornea au dat vestea cea mare. Cei doi se pregătesc pentru un eveniment important din viața lor

Andreea Bălan și Victor Cornea au dat vestea cea mare. Cei doi se pregătesc pentru un eveniment important din viața lor

Andreea Bălan și Victor Cornea au dat vestea cea mare

Cântăreața de succes Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea au captivat atenția publicului cu relația lor romantică. După o perioadă plină de provocări, Bălan a găsit fericirea alături de Cornea, demonstrând că dragostea adevărată există. Recent, cuplul a anunțat că se pregătesc pentru un eveniment major în viața lor.

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite artiste din România, a impresionat publicul nu doar cu talentul său muzical, dar și cu puterea de a depăși momentele dificile din viața personală.

După un divorț tumultuos de fostul soț, George Burcea, Bălan și-a găsit liniștea alături de Victor Cornea, tenismenul de top al României. Împreună, formează un cuplu solid, Andreea fiind un suport constant pentru cariera lui Cornea.

În ianuarie 2024, Andreea Bălan va însoți pe Victor Cornea în Australia, unde acesta va participa la un meci important de tenis la Australian Open. Artista a exprimat mândria și susținerea pentru performanțele partenerului său, considerat cel mai bun tenismen român al momentului.

Andreea Bălan nu ezită să-și exprime public iubirea față de Victor Cornea, printr-un mesaj emoționant postat pe Instagram. Artista vorbește despre învățămintele vieții, iubirea necondiționată și fericirea de a avea alături un partener empatic și dedicat.

Victor Cornea, la rândul său, a răspuns cu un mesaj plin de iubire, arătând astfel puterea relației lor.