Andreea Esca a împlinit 51 de ani! Ce cadou a primit de la soț: „Dovada că Instagramul folosește la…… Citeste continuarea pe https://editorial.ro/andreea-esca-a-implinit-51-de-ani-ce-cadou-a-primit-de-la-sot-dovada-ca-instagramul-foloseste-la

VA Press

Prezentatoarea de știri de la Pro TV, Andreea Esca, a marcat o nouă bornă în viața sa, împlinind 51 de ani, iar sărbătoarea a fost una plină de surprize și momente speciale. Aflată într-o escapadă romantică în Veneția, Italia, alături de soțul său, Alexandre Eram, Andreea Esca a fost răsfățată cu un cadou deosebit și a împărtășit câteva detalii din această aniversare cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

În ziua aniversării sale, Andreea Esca a făcut o oprire la o biserică din Veneția, reflectând asupra trecerii timpului și exprimându-și recunoștința pentru viața sa. Pe Instagram, a scris: „La mulți ani mie! 🙏❤️”.

Pe platforma sa preferată de socializare, Andreea Esca a împărtășit și alte momente speciale din vacanța sa, inclusiv fotografii la piscină într-un costum de baie roșu, însoțite de gânduri profunde: „Încă un an în superbul ‘parc de distracții’, care se numește… VIAȚĂ! Le mulțumesc celor care își iau bilet lângă mine, ca să ne bucurăm împreună de spectacol!”.

Printre momentele speciale ale aniversării sale, Andreea Esca a dezvăluit și cadoul primit de la soțul său, Alexandre Eram. Acesta i-a oferit o pereche de cercei Jacquemus, care reprezintă două cireșe, o bijuterie cu valoare simbolică în valoare de 280 de euro.

Andreea Esca a împărtășit gândurile sale în legătură cu trecerea timpului și frumusețea vârstei într-un interviu anterior, subliniind importanța iubirii și a înțelegerii în păstrarea vitalității. În ciuda anilor care trec, Andreea Esca rămâne deschisă posibilităților și plină de viață, bucurându-se de momentele prețioase alături de cei dragi.

Aniversarea de 51 de ani a Andreei Esca aduce în prim plan o personalitate puternică și o atitudine pozitivă față de viață, reflectând modul în care aceasta abordează trecerea timpului cu încredere și pasiune pentru frumusețea fiecărui moment.