• Home
  • Actualitate
  • Atac misterios în grădina botanică: Tânăr înjunghiat în spate în timp ce se afla cu prietena sa

Atac misterios în grădina botanică: Tânăr înjunghiat în spate în timp ce se afla cu prietena sa

Mama băiatului înjunghiat în Grădina Botanică a rupt tăcerea

Un tânăr a fost înjunghiat în spate în timp ce se afla în grădina botanică cu prietena sa, într-un atac aparent neprovocat. Mama victimei, care a vorbit cu Realitatea Plus, a declarat că fiul său și prietena sa, Meliss, aveau o relație de câteva luni și că ea nu a auzit niciodată numele agresorului.

În ciuda speculațiilor că agresorul ar fi putut fi un fost prieten al lui Meliss, mama tânărului insistă că fiul ei nu este o persoană conflictuală. „Nu l-am auzit vreodată vorbind de persoana asta, că se speculează că era un fost prieten. Eu n-am auzit. Nu ar face rău. N-a sărit la bătaie niciodată cu cineva, e timid, nu l-aș vedea începând o ceartă cu cineva”, a declarat ea.

Victima, care acum a ieșit din comă, a fost în stare să relateze că atacul a avut loc în timp ce el și Meliss erau concentrați pe telefoanele lor, pe o bancă în grădina botanică. Tânărul a confirmat că nu-l cunoștea pe agresor.

Starea de sănătate a victimei rămâne însă critică. Dr. Cristina Geormăneanu, de la Spitalul din Craiova, a explicat că pacientul este în continuare susținut de aparate și că prognosticul său este rezervat. „La momentul actual, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă”, a declarat dr. Geormăneanu.

Investigațiile continuă pentru a identifica și a aduce la justiție agresorul, în timp ce comunitatea locală rămâne șocată de acest atac neașteptat și brutal.