Avantajele diferitelor tipuri de banci scolare

VA Press

Banci scolare individuale si banci de doua persoane

La acest capitol, cel care dicteaza este spatiul disponibil in clasa. Bancile de doua persoane sunt perfecte indeosebi pentru salile de clasa cu spatiu restrans. In schimb, atunci cand sala de clasa permite, indicata este alegerea bancilor scolare individuale sau a pupitrelor scolare. Acestea ofera intimitate fiecarui elev, cat si siguranta in utilizare. Punctul cheie la aceste banci este spatiul pentru depozitarea rechizitelor sub blatul propriu-zis, spatiu ce permite elevului gestionarea mai usoara a materialelor necesare la ora de curs.

Banci scolare fixe si banci scolare reglabile

Ca si in cazul bancilor de o persoana sau de doua persoane, si acest capitol este dedicat necesitatilor fiecarei sali de clasa. Atunci cand sala este dedicata unei singure grupe de varsta, bancile scolare pot fi din cele fixe, realizate din materiale premium si croite pentru durabilitate si rezisenta in timp. In schimb, atunci cand in sala se succed grupe diferite apartinand diferitelor cicluri de invatamant, asa cum se intampla de multe ori in cazul gimnaziilor sau al liceelor de specialitate, este indicata folosirea bancilor scolare reglabile. Si acestea sunt croite pentru rezistenta, dar si pentru utilizare sigura si eficienta fara sa necesite ajutor de specialitate.

Banci scolare clasice si banci personalizate

Daca pana acum am vorbit despre rezistenta si siguranta in utilizare, iata ca acum e timpul sa vorbim despre imaginea pe care bancile o aduc in sala de clasa si in intreaga unitate de invatamant. O clasa bine pusa la punct, cu mobilier scolare de calitate, va fi spatiul perfect de invatare si va veni ca un impuls pentru elevi. Iar atunci cand bancile sunt personalizate in ceea ce priveste culoarea si textura lemnului, intreaga imagine atinge un cu totul alt nivel, invitand la performanta.

Compania clujeana Furnissa creaza si comercializeaza mobilier scolar de calitate, din materiale premium, avand o experienta vasta in dotarea unitatilor de invatamant romanesti. In ceea ce priveste bancile scolare, ofera posibilitatea personalizarii acestora in functie de specificul clasei si al unitatii de invatamant. Nu doar placile de lemn pot fi alese in diferite nuante si texturi, ci si structura din metal vopsita in camp electrostatic. Astfel, elevii se pot bucura de banci de calitate, rezistente si bine realizate, cu nuante diverse.

Furnissa vine cu o echipa dedicata, ce pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de mobilier scolar de calitate. Bazandu-se pe cele mai actuale normative in realizarea mobilierului scolar, apeland la cunostintele specialistilor in domeniu, compania pune accentul atat pe siguranta si utilizare corecta fara efort, cat si pe raportul calitate-pret, aflat mereu in avantajul beneficiarului final.