• Home
  • Parteneri
  • Avantajele și particularitățile cardurilor de plată Mastercard

Avantajele și particularitățile cardurilor de plată Mastercard

real e76a5b3e e42f 4770 8892 292d5a98f10a 1

Astăzi, cardurile din plastic sunt utilizate peste tot, deoarece sunt un instrument de plată convenabil. Mai mult, păstrarea banilor pe card este nu doar sigură, ci și avantajoasă, deoarece băncile pot oferi diverse bonusuri clienților lor. Sistemul de plată oferă și mai multe avantaje, astfel încât orice card de credit sau de debit Mastercard permite de a accesa și utiliza un șir de oportunități unice.

Pentru a avea acces la o gamă largă de avantaje oferite de Mastercard, contactați orice bancă care este partener al acestui sistem de plăți. O listă completă a acestora poate fi găsită pe site-ul oficial Mastercard sau solicitați angajaților unei anumite bănci aceste informații.

Tipuri de carduri de plată curente Mastercard

Dacă intenționați să deveniți clientul unui sistem de plăți pentru a beneficia de o gamă largă de avantaje unice și oportunități exclusive, doar depuneți la bancă cererea pentru deschiderea cardului. Astăzi cele mai răspândite sunt următoarele tipuri de carduri:

  • Standard — instrument financiar universal. Puteți utiliza acest card pentru o varietate de sarcini, de la plata achizițiilor online, până la păstrarea mijloacelor pe un cont de card pentru utilizare ulterioară și control al cheltuielilor.
  • Gold — card pentru cei care preferă deservire prioritară și doresc, de asemenea, să beneficieze de reducerile unice în magazinele partenere ale sistemului de plăți și de o serie de alte oferte speciale.
  • Platinum — cardul de platina Mastercard, care oferă deținătorilor numeroase avantaje, inclusiv aflare gratuită în business lounge-uri în aeroporturi și posibilitatea de a utiliza programul extins Mastercard Concierge. Cu acest card, puteți beneficia de reduceri avantajoase în diferite magazine de haine, restaurante, atunci când plătiți pentru călătorii, precum și la o serie de alte servicii, inclusiv saloane de frumusețe și alte instituții cu specific medical.
  • World Elite —un card care deschide accesul la o gamă largă de oportunități premium și servicii suplimentare, inclusiv și mai multe servicii de concierge Mastercard.

Debitul este un card de debit standard, al cărui avantaj este că la majoritatea bancomatelor, în funcție de condițiile unei anumite bănci, puteți retrage numerar rapid și fără comision. Pentru mai multe informații despre acest card sau orice alt card de plată, vizitați site-ul oficial al sistemului de plăți sau contactați linia fierbinte Mastercard.