Banchete pentru casa ta – un element neobișnuit de design interior

Banchetele sunt adesea asociate cu elemente de mobilier din grădină sau de la locurile de joacă și este destul de greu să ți le imaginezi într-un spațiu de acasă. Totuși, trebuie să afli că acestea sunt o modalitate excelentă de a schimba amenajarea și de a le introduce în decor ca și piese de mobilier practice, care pot îndeplini o serie de funcții.

Deci, de ce merită să iei în considerare aceste banchete și să le așezi pe hol, în sufragerie și chiar în dormitor sau zona de dining?

Bancheta – o piesă de mobilier elegantă, funcțională și subestimată

Stilul acestei banchete se referă la stilul scandinav, unde această piesă de mobilier este extrem de populară și poate fi văzută în aproape orice casă. Cu toate acestea, ea poate fi văzută, din păcate, destul de rar în casele românilor.

O banchetă este o piesă de mobilier stilată, fermecătoare și estetică, dar mai presus de toate, este o piesă de mobilier foarte practică, care poate îndeplini o serie de funcții în cameră, mai ales atunci când vei opta pentru banchete cu pantofar.

Designul divers al banchetelor le face perfecte pentru diferite stiluri de aranjare, variind de la minimalism la stilul glamour.

Bancheta – de ce merită să ai cel puțin una?

 O banchetă pentru hol este o soluție extrem de practică și nu trebuie să lipsească în nici o casă, căci aceasta oferă un loc confortabil în care să te așezi când îți pui și scoți pantofii, dar poate acționa și ca un spațiu de depozitare, ca un dulap de pantofi sau mobilier estetic pentru hol.

Amenajezi o zonă de dining în sufragerie și cauți modalități de a crea un design original și funcțional în același timp? Alege banchete roșii tapițate sau din lemn în loc de scaune și vei garanta membrilor familiei și oaspeților nu doar un loc confortabil în care să se așeze, ci și un decor interior original. Modelele din lemn sunt cea mai bună alegere pentru zona de dining amenajată în stil scandinav, minimalist, dar și rustic și provensal, pe când banchetele matlasate sunt o soluție pentru stilul glamour, deși arată la fel de bine și în încăperi moderne și scandinave.

Vrei să îți modernizezi dormitorul sau camera de zi? Poate că o banchetă va fi completarea perfectă. Aceasta este o piesă de mobilier de bun gust care va înlocui cu succes scaunele, un fotoliu, o canapea sau o măsuță de cafea. În dormitor, o poți așeza la picioarele patului, devenind locul perfect pentru a așeza sau pune deoparte o cuvertură, o pătură sau o carte, dar și lângă măsuța de toaletă pentru a garanta un loc confortabil unde să te așezi.