• Home
  • Sănătate
  • Bărbatul care a vindecat de CANCER 5000 de oameni cu ajutorul unei rețete care distruge orice tip de TUMORĂ

Bărbatul care a vindecat de CANCER 5000 de oameni cu ajutorul unei rețete care distruge orice tip de TUMORĂ

Acest barbat spune ca a vindecat de cancer 5000 de oameni cu ajutorul unei retete care distruge orice tip de tumora.1 600x400 1

Rick Simpson a mers la o dezbatere in Belgrad, fiind solicitat in vederea clarificarii tratamentului pe baza de canabis, aplicat la 5000 de bolnavi de cancer.

Simpson crede ca aceasta planta, utilizata de secole in tratarea anumitor boli precum epilepsie, diabet, scleroza multipla, poate trata si cancerul.

Rick Simpson este dovada vie ca planta, numita canabis, vindeca tumori, deoarece el s-a vindecat cu ajutorul canabisului, in urma cu 12 ani de o forma urata de cancer de piele.

Rick Simpson a fost operat in anul 2002, de leziuni la nivelul fetei, insa fara vreun rezultat. In acel moment medicii i-au spus ca nu mai este nimic de facut pentru el.

Leziunile au reaparut, iar Rick, vesnic interesat de puterea curativa a plantelor, s-a gandit ca trebuie sa existe o solutie si pentru problema lui. Intr-o zi, in timp ce isi analiza cicatricile, si-a amintit de un studiu citit cu ceva timp in urma, legat de puterea curativa a canabisului, asa ca a inceput sa puna ulei din canabis pe leziuni, dupa care le-a acoperit cu un bandaj.

In doar cateva zile, leziunile au disparut iar fata lui era din nou limpede si curata. Fericit fiind, a inceput sa le spuna tuturor din jur cum a reusit sa se vindece singur, insa nimeni nu era interesat de aceasta „teorie”. Rick spune ca oamenii au ras pur si simplu de el si ca nimeni nu il credea.

Rick si-a propus insa sa nu fie ridiculizat, asa ca a inceput sa ajute oamenii bolnavi de cancer.

Un caz interesant este acela al unui batran in varsta de 80 de ani, cu cancer pulmonar, caruia i se spusese ca mai are de trait doar 48 de ore. Fiul acestuia l-a adus la Rick intr-o stare deplorabila. Avea rani deschise la nivelul membrelor inferioare si abia respira. Rick a sugerat un tratament pe baza de ulei din canabis, insa medicul batranului a refuzat complet.

Atunci fiul batranului s-a hotarat sa isi incerce norocul si a acceptat sa ii fie administrat tatalui sau acest tratament. De necrezut, in doar 30 de minute barbatul a inceput sa respire mai bine.

In acel moment, batranul a fost scos din spital si supus tratamentului pe baza de canabis.

In urmatoarele sase luni, barbatul nu mai lua insulina iar dupa alte trei luni, cancerul pulmonar disparuse complet.

Pentru tratamentul batranului, Rick a necesitat canabis crud, asa ca a inceput sa cultive marijuana. Acest aspect i-a adus probleme mari cu politia, fiind amenintat cu puscaria intre 5 si 40 de ani, deoarece sustinea ca foloseste marijuana in scopuri medicale.

Rick Simpson a petrecut 4 zile in puscarie si a scapat de sentinta de 12 ani, cu 2000 de dolari.

Ironia sortii a facut ca unul din membrii juratilor sa aiba cazuri in familie, care fusesera tratate de Rick.

Pe durata procesului, lui Rick nu i s-a permis sa aduca probe sau martori care sa-i sustina cazul.

Rick spune ca el administreaza in mod normal 60 de grame de ulei de canabis zilnic, tratamentul durand 99 de zile in cazurile de cancer. El de asemenea spune ca uleiul din canabis poate fi administrat in orice stadiu de cancer, deoarece nu este niciodata prea tarziu.

El este de parere ca aceasta planta trebuie cultivata de oricine, iar farmacistii ar trebui sa aiba aceasta planta in farmacii, pentru a putea fi folosita de oricine si-o doreste in scop medical.

Rick a mai adaugat, ca exista foarte multi oameni care nu cunosc adevaratele proprietati ale canabisului, iar aceasta planta este interzisa doar pentru ca marile retele farmaceutice ar avea de pierdut.