• Home
  • Externe
  • Bătrânii dintr-un azil au primit felicitări de Valentine’s Day de la o firmă de pompe funebre

Bătrânii dintr-un azil au primit felicitări de Valentine’s Day de la o firmă de pompe funebre

batranii-dintr-un-azil-au-primit-felicitari-de-valentine’s-day-de-la-o-firma-de-pompe-funebre

Într-o întorsătură neașteptată și tulburătoare, rezidenții unui azil din Marea Britanie au trăit momente de confuzie și indignare când felicitările de Ziua Îndrăgostiților, așteptate cu emoție, s-au dovedit a fi expediate de o companie de servicii funerare. La Centrul de Îngrijire Whitegates din Surrey, bătrânii au fost surprinși să descopere că mesajele lor pline de afecțiune veneau de la T.H. Sanders & Sons Funeral Directors, o agenție funerară dintr-o localitate învecinată. Decorate cu inimi roșii și fundițe, aceste felicitări au stârnit „o mare confuzie, supărare și dezamăgire”, conform relatărilor Insider, provocând reacții de dezaprobare în rândul comunității.

Unul dintre membrii familiei unui rezident a descris acțiunea drept o „tentativă grosolană de a recruta noi clienți”, marcând situația ca fiind deosebit de insensibilă. Într-un caz particular, indignarea a atins cote maxime când un bărbat a decis relocarea mamei sale octogenare din azil, revoltat de această încercare considerată nepotrivită de a atrage atenția asupra serviciilor funerare, evidențiind astfel vulnerabilitatea persoanelor în vârstă față de astfel de practici.

Cu aproximativ 40 de felicitări trimise către azil de către compania în discuție, evenimentul a provocat o undă de șoc în cadrul comunității cu 51 de dormitoare, unde tarifele de îngrijire se ridică la peste 1.500 de euro pe săptămână.

 » România FM – Externe
Citește continuarea 👆