Beneficiile unui vestiar metalic cu bancuta inclusa!

Nicicand nu a fost mai simplu sa ai aproape de tine orice ai nevoie! De la mancare calda, gatita si adusa cat ai clipi pana in fata usii tale, la o arhiva nemarginita de filme disponibile la tine in sufragerie. Acum poti sa te bucuri de o conversatie cu o persoana draga, de care iti este dor si care se afla in capatul opus al planetei, printr-un simplu video call.

Insa, ce te faci cu obiectele mari de care ai nevoie, dar de care nu mai ai loc? Profesionistii de pe Viamond.ro ti-au pregatit solutiile ideale, care se potrivesc manusa nevoilor tale. Salveaza timp si spatiu, bucurandu-te de beneficiile unui vestiar metalic care are o bancuta inclusa!

Pentru salile de sport

Miscarea este una dintre conditiile esentiale pentru a avea o viata lunga si sanatoasa. Adesea, oamenii au tendinta de a se pierde in sarcinile profesionale si personale, dar uita cat de importante sunt exercitiile fizice. Din pacate, in timpul anilor de scoala, educatia fizica este o materie privita cu un interes superficial.

Poti schimba acest lucru dotand o sala de sport cu un vestiar metalic de prima calitate care sa eficientizeze timpul elevilor sau a celor care doresc sa faca miscare. Un astfel de spatiu de depozitare, care are 5 usi si o dimensiune de 1200x700x2200 mm, este perfect pentru orice incapere destinata schimbului de haine. Mai mult, bancuta inclusa din sipci de lemn finisate, cu picioare de plastic si structura realizata din cadru de teava sudata, ofera un aspect ergonomic.

vestiar metalic 2
vestiar metalic

Pentru profesiile “in halat”

O multitudine de joburi necesita schimbarea de haine in momentul in care ajungi la locul de munca. Medicii, pompierii, politistii, muncitorii in fabrici sau mecanicii auto, cu totii au nevoie de un vestiar metalic. Acesta este realizat cu o constructie metalica solida, din tabla de otel de calitatea I, cu o grosime de 0.7 mm si are 3 usi prevazute cu incuietoare de siguranta cu doua chei.

In interior se afla un raft suport, o bara pentru umerase, doua carlige pentru haine, un suport de prosop si unul special destinat pentru umbrele. Pentru a separa hainele de strada de uniforme, exista un perete despartitor vertical. Fantele de aerisire asigura circulatia optima a aerului si protejeaza impotriva mirosului neplacut. Intrucat aceste dulapuri sunt atribuite “pe termen lung” celor care le utilizeaza, un suport de eticheta nominala este prezent pe fiecare usa.

Pentru acasa

Mai mult decat oriunde, locul in care ai cel mai mare nevoie de un spatiu suplimentar pentru depozitare este acasa. Un vestiar metalic cu bancuta poate face minuni daca este amplasat in holul de la intrare. Acest tip de corp de mobilier are pe langa cele 2 usi, ce ofera spatiul potrivit pentru hainele lungi, inca 2 usi pentru depozitarea separata a pantofilor. Latimea compartimentului este de 300 mm.

Garderoba pentru pantofi este prevazuta cu banca de sezut din blat laminat. Prin urmare, nu vei mai avea nevoie de un alt scaun sau de o bancheta atunci cand te incalti sau te descalti. Acest vestiar ”2 in 1” se potriveste manusa in toate spatiile mici sau inguste.

Nu lasa timpul sa treaca si spatiul sa se umple cu tot felul de corpuri de mobilier inutile. Bucura-te de beneficiile unui vestiar metalic cu bancuta, oriunde ai nevoie!