• Home
  • Comunicate de presă
  • Bolțarii autoportanți Traverstone – soluția perfectă pentru garduri durabile și estetice construite în cel mai scurt timp

Bolțarii autoportanți Traverstone – soluția perfectă pentru garduri durabile și estetice construite în cel mai scurt timp

starstone wp 1

Bolțarii autoportanți finisați Traverstone se disting prin faptul că revoluționează modul în care sunt ridicate gardurile. Cu o reducere impresionantă de până la 90% din timpul necesar pentru construcție, acești bolțari elimină erorile de montaj și greșelile umane.

Eficiență la superlativ

Bolțarii autoportanți finisați Traverstone reprezintă vârful inovației în domeniul materialelor de construcție. După doi ani de cercetări intense realizate de o echipă multinațională, acești bolțari gard au fost concepuți pentru a reduce complexitatea construcției unui gard. Spre deosebire de bolțarii clasici, care necesită manopere multiple precum cofrarea, tencuirea, amorsarea, rostuirea, curățarea și impermeabilizarea, bolțarii Traverstone elimină aceste etape. În consecință, timpul pentru manopera scade cu 75%, ceea ce duce la o reducere considerabilă a costurilor totale.

Design modular și auto-aliniere

Alte aspecte remarcabile ale gamei de bolțari autoportanți finisați Traverstone sunt designul modular și îmbinarea de tip nut-feeder care facilitează auto-alinierea și auto-blocarea. Acest sistem inovativ asigură o montare rapidă și precisă, fără a fi necesară expertiza unei echipe de montaj. Astfel, se poate ridica un gard de 10 metri liniari în doar două zile, chiar și în regim de tip DIY (Do It Yourself).

Compoziție și durabilitate

Realizați din beton compozit de înaltă calitate, bolțarii Traverstone au o rezistență extraordinară la șocuri mecanice și la ciclurile de îngheț-dezgheț. Textura de travertin antichizat adaugă un strat suplimentar de eleganță și autenticitate, contribuind la menținerea valorii de piață a proprietății. Aceste caracteristici fac ca bolțarii să fie ideali pentru diverse aplicații, inclusiv pentru ridicarea gardurilor de delimitare și a zidurilor de susținere.

Dimensiuni și manipulare

Varietatea de dimensiuni disponibile pentru bolțari gard finisați Traverstone aduce un plus de versatilitate. De la dimensiuni de 20×20 cm, 30×30 cm, până la 40×20 cm, acești bolțari sunt paletizați eficient pentru a facilita transportul și manipularea. Având o greutate redusă, sunt ușor de manevrat, iar costurile de transport se reduc semnificativ. 

Prin urmare, bolțarii autoportanți finisați Traverstone reprezintă soluția ideală pentru ridicarea gardurilor rapide, eficiente și durabile. Cu un design modular inovator și o compoziție robustă, acești bolțari nu doar că simplifică procesul de construcție, ci și asigură o economie semnificativă de timp și bani. Perfect adaptați pentru montarea în regim DIY și compatibili cu diverse accesorii de gard, bolțarii Traverstone sunt alegerea perfectă pentru orice proprietar ce dorește să-și sporească și să-și mențină valoarea de piață a proprietății. Alege inovația și eficiența pentru proiectul tău de construcție!