• Home
  • Parteneri
  • Bolţarii Traverstone, potriviţi construirii unui gard solid şi rezistent

Bolţarii Traverstone, potriviţi construirii unui gard solid şi rezistent

5733 wp

Bolţarii reprezintă blocurile paralelipipedice care au în interior camere de aer, o foarte bună alternativă la cărămidă sau alte tipuri de materiale de construcţie. Sunt fabricaţi dintr-un aliaj de beton, turnat şi presat cu vibroprese, au dimensiuni mari, o rezistenţă sporită şi sunt foarte uşor de folosit. Sunt destinaţi construirii gardurilor, anexelor şi dependinţelor, se folosesc în fundaţiile şi zidurile construcţiilor neportante, mai puţin preferaţi în construcţiile caselor de locuit, neavând calităţi termoizolante. Astfel, atunci când vrei să îţi ridici un gard rezistent, bolţarii vor reprezenta componenta esenţială.

Alege bolţarii de gard finisaţi

Atunci când demarezi  construirea unui gard, trebuie să te asiguri că parcurgi toate etapele premergătoare, respectiv planificarea, proiectarea, obţinerea tuturor autorizaţiilor de construcţie, pe baza certificatului de urbanism, planul de situaţie şi memoriul tehnic. De asemenea, fundaţia pe care urmează a fi ridicat gardul, trebuie să întrunească toate condiţiile tehnice stipulate de legislaţia în vigoare.  Odată parcursele etapele premergătoare, deja ştii ce tip de bolţari vei alege. 

Varianta de boltari gard finisati se va dovedi a fi cea mai rapidă, dar şi cea mai profitabilă. Acest produs inovator îţi va garanta o reducere a timpului de lucru la gardul casei tale, cu până la 90%,  datorită caracteristicilor pe care le deţine. 

Bolţarii finisaţi reprezintă un produs 3D, de tip modular, având ambele părţi finisate, portant, care se autoaliniază şi se autoblochează, mulţumită tipului de îmbinare cu care sunt prevăzuţi. Mulţumită acestor caracteristici, bolţarii finisaţi exclud parcurgerea etapelor tradiţionale de turnare a bolţarilor, respectiv cofrarea, tencuirea, amorsarea, tencuirea, rostuirea, curăţarea şi impermeabilizarea aplicate bolţarilor clasici, nefinisaţi. 

De ce să alegi bolţarii Traverstone pentru gardul tău

Atunci când vrei să simplifici etapele de ridicare a unui gard, dar să te asiguri şi de profit financiar pe termen lung, variantele de boltari gard Traverstone se vor dovedi a reprezenta cea mai bună alegere. Sunt realizaţi din beton compozit şi au o rezistenţă mărită în faţa şocurilor mecanice şi a proceselor succesive îngheţ-dezgheţ, fiind rezistenţi şi în faţa umezelei. Sunt proiectaţi pentru o armătură de fier cu diametrul de 8-10 centimetri şi nu prezintă riscul scurgerilor de beton de armare, în momentul montării. Astfel, gardul tău va avea o durată de viaţă lungă, rezistenţa bolţarilor finisaţi garantând durabilitatea acestuia. 

Un alt avantaj al alegerii bolţarilor Traverstone, îl reprezintă faptul că aceştia beneficiază de toate accesoriile necesare unui montaj complet, respectiv, capacele de stâlp şi capacele de interval, în aceeaşi tonalitate coloristică, astfel că aspectul final al gardului va fi unul echilibrat, fluid  şi foarte plăcut. Bolţarii finisaţi au o greutate redusă, devenind astfel uşor de transportat, manevrat şi asamblat. 

Cum se montează bolţarii Traverstone

Dacă ai ales boltari Traverstone pentru construirea gardului  tău, tot parcursul montajului va fi redus ca timp, iar rezultatul va fi pe măsura aşteptărilor tale. Astfel, odată parcursă etapa premergătoare, va trebui acordată o mare atenţie fundaţiei, aceasta trebuind să respecte legislaţia în vigoare, dar să şi corespundă elementelor de zidărie Traverstone Block. Se impune realizarea armăturii pentru fundaţie şi stâlpi, precum şi hidroizolaţia dintre fundaţie şi bolţarii finisaţi, prin montarea unei membrane hidroizolante cu rolul de a limita infiltrarea apei şi a umezelei, fapt ce va prelungi durata de viaţă a structurilor implicate. 

O etapă foarte importantă este cea a verificării poziţiei bolţarilor, existând o serie de dispozitive care au rolul de a te asigura de poziţionarea corectă. Odată stabilită poziţia finală şi corectă, se efectuează montajul propriu-zis, folosind adezivii specifici şi beneficiind de sistemul de prindere cu care sunt prevăzuţi bolţarii. 

Urmează atașarea accesoriilor de gard, elemente esenţiale pentru design-ul final, precum şi montarea capacelor de interval. Parcurgând toate aceste etape, gardul pe care l-ai proiectat pentru a completa design-ul exterior al casei tale este complet, având un aspect frumos şi echilibrat, garantându-ţi, în acelaşi timp, durabilitate şi rezistenţa. 

Procese de producţie de ultimă generaţie

Atunci când alegi StarStone pentru a-ţi construi un gard sau pentru a-ţi completa amenajarea exterioară, te asiguri că materialele folosite sunt fabricate din materii prime de cea mai înaltă calitate, rezultate ale unor procese de producţie de ultimă generaţie, care vizează durabilitatea, rezistenţa, funcţionalitatea şi profitabilitatea. Bolţarii finisaţi vor reprezenta cea mai bună alegere atunci când vrei să te bucuri pentru cât mai mulţi ani de gardul ales pentru a delimita curtea sau grădina ta.