• Home
  • Parteneri
  • Canapea vs. colțar – care este cea mai bună alegere?

Canapea vs. colțar – care este cea mai bună alegere?

whatsappimage2021 04 23at3.47.50pm

Atunci când vine vorba de amenajarea propriei locuințe, ne apar suficient de multe întrebări în ceea ce privește mobilierul potrivit. Multe persoane văd colțarul drept o utilizare eficientă a spațiului, prin urmare va oferi loc suplimentar pentru o măsuță, bibliotecă sau alt obiect de mobilier necesar. În schimb, o canapea ajută în obținerea prestanței necesare unei sufragerii, fiind punctul cheie din cameră.
În mod cert, orice alegere va depinde de cerințele și de dimensiunea spațiului, dar există o serie de avantaje și dezavantaje în momentul în care vom compara cele două opțiuni. 

Canapea
Principala caracteristică a canapelelor obișnuite este faptul că se pot potrivi în aproape toate camerele și măresc vizual spațiul. Pentru unele locuințe, o canapea obișnuită este mai practică. De exemplu, a avea două canapele separate va deschide noi oportunități în materie de design, prin introducerea noilor tipuri de mobilier (măsuțe și fotolii). Pe termen lung, o canapea poate fi mai puțin restrictivă, de exemplu, prin eleganța Canapelei extensibile 3L Venetto se poate opta pentru un stil plin de rafinament, fără a face compromisuri în materie de texturi.
În funcție de spațiul ales, este posibil să nu aveți suficient loc pentru un colțar, fapt pentru care alegerea unei Canapele extensibile 3L Toronto aduce un spațiu suplimentar de dormit, dar și comoditate.
Pentru casele decorate în stil tradițional sau cele care au o personalitate de epocă, vă recomandăm să optați pentru o canapea clasică, pentru a completa arhitectura interioară a locuinței. De asemenea, lemnul va ajuta la conturarea poveștii spațiului.

Colțar
Colțarele sunt obiecte de mobilier moderne și se potrivesc locuințelor contemporane. Dat fiind faptul că formează un unghi drept perfect, sporește frumusețea și grația decorului.
Un colțar poate domina o încăpere îngustă, asigurați-vă că ați măsurat spațiul, pentru a se potrivi exact nevoilor. Acesta este potrivit familiilor numeroase, de exemplu, Colțarul extensibil Dolomiti este realizat din lemn masiv de fag și panouri aglomerate din așchii de lemn, ce oferă rezistență pe termen lung. Confortul este asigurat prin folosirea arcurilor sinusoidale și a spumei poliuretanice, iar stofa este adecvată pentru utilizarea zilnică. Datorită aranjamentului masiv și larg, musafirii vor avea suficient spațiu pentru a socializa.

Indiferent de alegerea pe care o veți realiza, Natürlich vă oferă o gamă largă de produse din categoria Colțare și Canapele, cu ajutorul cărora veți evidenția orice încăpere prin originalitate și bun gust.