• Home
  • Parteneri
  • Care este lungimea bună pentru pantalonii leggings?

Care este lungimea bună pentru pantalonii leggings?

legginsy damskie 4

O pereche de pantaloni leggings este sinonimă cu confortul maximum pe care îl poți avea, iar gama variată de modele pe care le găsești pe Bolf.ro îți oferă acum șansa de a arăta și foarte bine în timp ce ești extrem de confortabil. Poți alege o pereche de leggings în funcție de ținuta pe care vrei să o obții fără prea mare efort, ținând seama doar de câteva aspecte care se referă mai ales la asortarea acestora cu alte articole de îmbrăcăminte sau încălțămintea potrivită. 

Lungi sau scurți?

O pereche de leggings lungi este ideală dacă vrei să îi asortezi și cu o cămașă pentru o ținută mai elegantă sau casual, și cu un tricou pentru o ținută sport. Ba mai mult decât atât, o pereche de leggings lungi poate fi purtată în orice anotimp, mai ales că ai șansa de a alege modele mai subțiri sau mai groase. O pereche de legiings scurți este potrivită mai ales pentru o ținută sport, fiind cea mai confortabilă variantă pe care o poți alege pentru un antrenament în sala de sport sau pentru alergarea de dimineață. Varianta de mijloc, leggings trei sferturi, este potrivită, de asemenea, pentru ținutele sport, alături de o pereche de adidași și un tricou asortat. 

Ce model și ce material poți alege pentru perechea de leggings potrivită?

Perechea de leggings potrivită este cea în care te simți cel mai bine, indiferent de anotimp. Pentru zilele mai reci poți alege o pereche de leggings dintr-un bumbac mai gros, iar pentru cele mai călduroase poți alege chiar și o pereche de leggings cu un procent mai mare de poliester. În ceea ce privește modelul, gama din care poți alege este extrem de variată. Poți alege leggings mai strânși pe picior sau mai lejeri, în culori mai închise sau mai deschise, cu imprimeuri sau fără, lungi, scurți sau trei sferturi. 

Cu ce ocazie poți purta o pereche de leggings?

O pereche de leggings este articolul potrivit pentru cele mai confortabile ținute, însă nu uita că poți avea și un aspect inedit dacă faci alegerea potrivită și dacă îi asortezi la topul sau încălțămintea potrivită. Ai posibilitatea de a alege o pereche de leggings lungi simpli pe care să îi asortezi cu o cămașă lungă sau cu un tricou polo pentru o ținută casual, o pereche de leggings negri lungi din poliester pe care să îi porți cu o cămașă și o pereche de pantofi cu toc pentru o ținută elegantă sau o pereche de leggings lungi în diverse culori moderne pentru ținute inovative. O pereche de leggings cu imprimeu poate fi aleasă atunci când vrei să ieși din tipar și să ai un aspect modern, tineresc, iar o pereche de leggings scurți poate fi asortată cu un tricou și cu cea mai comodă pereche de adidași pentru o ținută sport extrem de confortabilă.