• Home
  • Parteneri
  • Care sunt obiectivele strategice ale companiei Vascar? Interviu cu Directorul General

Care sunt obiectivele strategice ale companiei Vascar? Interviu cu Directorul General

vascar 2

Infiintata in anul 1984, sub numele de Industria Carnii Vaslui, compania Vascar este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri, specialitati din carne,  conserve, semipreparate si carne fresh din Romania.

Cele 21 de magazine proprii din regiunea Moldovei, cei aproximativ 400 de angajati, dar si cifra de afaceri de 20,5 milioane de euro, inregistrata la finalul anului 2019, sunt dovezi palpabile ale pozitiei solide ocupate pe piata carnii din tara noastra. Mai multe detalii aflam de la Vlad Ciuburciu, Director General.

vascar 2
vascar

Care sunt obiectivele strategice ale companiei pe care o conduceti?

Vlad Ciuburciu, Director General: „Preocuparea pentru sanatate si atentia acordata produselor pe care le consumam sunt doua tendinte din ce in ce mai pregnante atat la nivel international, cat si la noi, in Romania. Consumatorii isi doresc produse gustoase si sigure, fie ca vorbim despre carne, fructe, legume sau lactate. Iar hypermarket-urile actioneaza in consecinta si isi umplu rafturile cu astfel de produse”, explica Ciuburciu (Vascar).

„Din acest motiv, in urma cu trei ani, am lansat gama ‘Alege natural, fara E-uri’, din ingrediente 100% naturale, fara E-uri, conservanti sau aditivi alimentari, gama care cuprinde o varietate de produse. Este raspunsul Vascar la solicitarile clientilor si incercarea de a le oferi sansa sa se bucure de produse din carne cu ingrediente 100% naturale si acelasi gust deosebit. Este o carne atent selectionata, imbogatita doar cu condimente naturale”, explica Directorul General.

„La Vascar, unul dintre obiectivele strategice importante este acela de a reduce numarul de E-uri din toate produsele. In prezent, gama ‘Alege natural, fara E-uri’ este singura care nu contine niciun fel de conservanti sau aditivi alimentari, insa acest lucru se reflecta in mod inevitabil si in pretul de la raft, precizeaza Vlad Ciuburciu.

Un alt obiectiv al companiei cu sediul in Vaslui il reprezinta transparenta totala fata de clienti. „Este obligatia noastra sa fim transparenti in ceea ce priveste modul in care sunt realizate produsele noastre, mai ales in contextul suspiciunilor si acuzatiilor nefondate care planeaza asupra industriei carnii din Romania. La Vascar, tot procesul de productie este 100% transparent, iar pe eticheta sunt disponibile informatii precum ingredientele, originea lor si cantitatea de carne utilizata pentru a obtine 1 kilogram de produs finit”, explica Directorul General.

 

Nu in ultimul rand, o alta dorinta a lui Vlad Ciuburciu este legata de pastrarea exporturilor companiei Vascar. Chiar daca acestea nu reprezinta o pondere mare din cifra de afaceri, ele tin de prestigiul companiei si completeaza o oferta care include produse disponibile in magazinele proprii din regiunea Moldovei, magazine traditionale partenere, hypermarket-uri din intreaga tara, dar si online, pe platforma eMag.