• Home
  • Parteneri
  • Cauti clinici acreditate pentru fisa medicala permis auto? Alege Standard Med!

Cauti clinici acreditate pentru fisa medicala permis auto? Alege Standard Med!

clinici acreditate fisa medicala permis auto

Alegerile ne caracterizeaza cel mai bine. Asa cum se spune din strabuni, “fapte, nu vorbe”. Insa, intr-o lume in care ambalajul este mai important decat continutul, cum mai poti judeca drept?

Cum sa faci cea mai buna alegere atunci cand esti inconjurat de publicitate agresiva? Cum sa faci optiunea corecta atunci cand produsul sau serviciul par sa vaneze clientul si nu invers? Poate parea complicat, insa ceea ce trebuie sa faci este simplu:

  • Asculta-ti intuita;
  • Analizeaza piata;
  • Alege cu inima impacata;

Atunci cand vine vorba despre tine si familia ta, iti doresti tot ceea ce este mai bun – si este normal sa fie astfel. Prin urmare, daca esti in cautarea celei mai bune clinici acreditate fisa medicala permis auto, poti sta linistit. Ai gasit-o! Standard Med este alegerea perfecta. Iata de ce!

Consult numai pe baza de programare

Pentru a putea obtine cat mai repede fisa medicala pentru permisul auto, pentru a evita aglomeratia si pentru a nu sta la coada, fa-ti o programare pe site-ul www.fisamedicala.info. Intra in sectiunea “Fise si analize medicale”, categoria “Fisa medicala permis auto”. In josul paginii vei gasi rubrica “Solicita o programare”.

Completeaza in spatiile libere informatiile necesare (numele, prenumele, data nasterii, numarul de telefon, adresa de e-mail) si programarea ta este aproape gata! Daca preferi varianta clasica, te poti programa telefonic, apeland unul dintre numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950. Specialistii acestei clinici acreditate pentru fisa medicala permis auto iti vor raspunde cu amabilitate si promptitudine!

Unde se afla clinica?

Cladirea Standard Med se afla chiar in centrul Bucurestiului. Adresa este bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, apartamentul 5. Cladirea se afla la doar cateva minute de mers pe jos de centrul orasului, langa Teatrul National, Piata Universitatii sau hotelul Intercontinental. Din orice colt al Bucurestiului ai veni, este foarte simplu sa ajungi la Standard Med, folosind orice mijloc de transport.

Documentele necesare

Pentru a nu face doua drumuri, este foarte important sa nu uiti acasa urmatoarele acte:

–                       Cartea de identitate / buletin;

–                       Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);

–                       Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

–                       In cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);

Niciun alt document nu mai este necesar pentru momentul venirii la una dintre cele mai bune clinici acreditate pentru fisa medicala permis auto.

Controlul medical

De cand ai intrat pe usa si pana parasesti cladirea Standard Med va dura doar o ora. Atat de putin dureaza examenul medical propriu-zis. Procedura este simpla si lipsita de durere. Ariile care sunt vizate in controlul medical sunt:

–          Psihiatrie;

–          Medicina interna;

–          Ortopedie;

–          Neurologie;

–          Oftalmologie;

–          ORL;

Vezi cat de simplu este? Cate clinici acreditate pentru fisa medicala permis auto sunt atat de rapide si eficiente? Raspunsul este simplu: o singura clinica – Standard Med!