Cazare Neptun – facilitati si obiective turistice

VA Press

Statiunea balneoclimaterica Neptun se afla la doar 6 km de Mangalia si este locul in care foarte multe persoane vin doar pentru relaxare, fiind o plaja foarte linistita in comparatie cu altele de la malul Marii Negre. Christian Tour vine cu o gama variata de locatii de cazare Neptun, pentru ca fiecare persoana sa se bucure de vacanta  multasteptata si binemeritata.

Oferta variata cazare Neptun

Specialistii de la Christian Tour au selectat cele mai bune hoteluri si pensiuni care ofera cazare Neptun, la preturi avantajoase si in cele mai bune conditii. Atat pentru turistii care calatoresc singuri, cat si pentru cupluri sau chiar pentru grupuri mari, in oferta Christian Tour se vor gasi cele mai bune hoteluri, vile si pensiuni din statiunea Neptun care pun la dispozitia turistilor servicii de inalta calitate.

Bazele de tratament din Neptun

Plaja din Neptun este cel mai bun loc pentru aerohelioterapie, impachetari cu namol rece si talasoterapie. In bazele de tratament ale hotelurilor pot fi tratate afectiuni precum reumatismul, bolile diartritice si starile de dupa traumatisme, afectiunile sistemului nervos periferic, dereglarile endocrine, bolile dermatologice, tulburarile de respiratie si afectiunile ginecologice.

Policlinicile de aici functioneaza permanent si dispun de instalatii foarte moderne, iar medici cu o vasta experienta in domeniu sunt pregatiti sa isi ofere serviciile. In incinta clinicilor exista cabinete speciale pentru hidroterapie, electroterapie, kinetoterapie si aerosoli, impachetari cu namol, sali de gimnastica, saloane si bazine cu apa de mare.

Distractie si relaxare

In ceea ce priveste distractia nocturna, statiunea Neptun este foarte linistita. Sunt cateva cluburi in care turistii se pot distra cat de noaptea de lunga, . Shopping-ul este o alta activitate care ar trebui sa fie in programul fiecarui turist care ajunge in Neptun. Majoritatea magazinelor se afla in centrul statiunii.

In timpul zilei, turistii se pot distra plimbandu-se cu vaporase, hidrobiciclete si cu celebrele banane gonflabile. Persoanele care vor sa ia o pauza de la programul zilnic de plaja se pot plimba pe lacul din Neptun, acesta fiind o zona foarte populara, inconjurata de faleza ingusta pe care sunt amplasate banci. Un picnic la padure este de asemenea o idee perfecta pentru o dupa amiaza tarzie. Pentru familiile cu copii, in Neptun sunt si cluburi sau bazine in care copiii si adultii pot invata sa inoate, iar pentru ca cei mici sa fie pe deplin incantati de vacanta, parintii ii pot duce pe pista de kart.

Este foarte important sa fie selectata cea mai buna cazare Neptun, pentru ca vacanta sa fie una relaxanta si confortabila. Cu siguranta, oferta Christian Tour de unitati de cazare in Neptun este suficient de vasta pentru ca fiecare turist, chiar si cei mai exigenti, sa gaseasca locatia potrivita pentru a le satisface dorintele.