• Home
  • Parteneri
  • Ce nu trebuie să uiți acasă atunci când pleci în concediu. Cum poți avea un bagaj cât mai ușor

Ce nu trebuie să uiți acasă atunci când pleci în concediu. Cum poți avea un bagaj cât mai ușor

Ce nu trebuie sa uiti acasa atunci cand pleci in concediu. Cum poti avea un bagaj cat mai usor

Sezonul concediilor se apropie cu repeziciune, astfel că planurile de vacanță sunt în toi. Unde vei pleca, cine te va însoți, avion sau mașina personală, o săptămână sau două, toate detaliile unei vacanțe de vis încep să fie puse la punct pentru ca zilele acelea departe de stresul cotidian să fie perfecte. 

Însă, atunci când vine vorba de ce trebuie să pui în valiză, lucrurile se complică puțin. Orice femeie ar lua aproape toată garderoba cu ea, însă acest lucru este imposibil, astfel că alegerea lucrurilor care vor pleca cu tine în vacanță trebuie făcută cu mare grijă. 

Iată ce trebuie să ai mereu la tine atunci când pleci în vacanță

  • Încălțările potrivite pentru orice situație. Pentru a evita orice situație neplăcută, ai nevoie de cel puțin o pereche de pantofi sport, o pereche de papuci de plajă, ghete de vară și sandale pentru ieșirile de seară. Dacă ce ai deja în garderobă nu este suficient, poți găsi o pereche, care să se potrivească cu rochia ta preferată în colecția de sandale cu toc de vară de la Modlet.ro. În plus, nu uita de papucii de casă, dar și o pereche cu care să poți intra la duș.
  • Rochii în diferite culori din materiale vaporoase precum mătasea sau voalul. Acestea sunt ușor de împachetat, nu ocupă spațiu în valiză și se potrivesc oricărui moment al zilei. În plus, le poți accesoriza cu orice îți dorești și le poți asorta cu pantofi sport, sandale sau chiar papuci de plajă, în funcție de momentul zilei. 
  • Produsele tale cosmetice preferate. Nu pleca niciodată de acasă într-un concediu fără produsele de îngrijire pe care le folosești zilnic. Crema de față, crema de corp, gelul de duș, șamponul, toate acestea nu trebuie să lipsească din bagajul tău. Oricât de multe stele va avea hotelul la care te vei caza, șamponul sau crema pe care le vei găsi în baie, nu le vor înlocui pe cele pe care le folosești zilnic. Pentru a reduce locul pe care îl vor ocupa, încearcă să cumperi produsele preferate în recipiente cât mai mici. 
  • Eșarfe colorate din mătase. Acestea sunt accesoriile perfecte pentru vacanța de vară. Le poți folosi în nenumărate feluri și ocupă și destul de puțin spațiu în bagaje. 

Acestea te pot scoate din încurcătură în diferite situații, le poți folosi ca turban, rochie de plajă sau chiar ca un top de pus peste costumul de baie. Cu puțină imaginație, eșarfele vor deveni obiectele tale favorite din vacanță. 

  • Cremele de protecție solară. Chiar dacă vacanța ta nu se petrece pe o plajă însorită, cremele de protecție solară sunt obligatorii oriunde te-ai afla. dacă e soare, ai nevoie de protecție. Cu atât mai mult dacă ai de gând să stai câteva zile pe plajă, crema te va proteja de arsurile solare, dar și de efectele nocive pe termen lung ale expunerii la soare. 

Pentru ca vacanța ta să fie de neuitat și să nu uiți nimic acasă, este de preferat să îți faci o listă cu ceea ce vrei să pui în valiză și să îți faci bagajul în funcție de aceasta. Acum nu îți mai rămâne decât să te urci în avion sau în mașină și să pleci spre destinația favorită. 

Sursă foto: Pixabay.com