• Home
  • Monden
  • Ce părere are Dragoș Bucur despre credința soției sale? Juratul a spus-o fără rețineri

Ce părere are Dragoș Bucur despre credința soției sale? Juratul a spus-o fără rețineri

449059184 452026820922496 2171304235368071084 n

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru trăiesc o viață dedicată spiritualității și încearcă să împărtășească dragostea pentru divinitate în comunitate. În timp ce Dana Nălbaru s-a retras din lumina reflectoarelor, soțul ei continuă să fie prezent pe micile ecrane, aducând bucurie telespectatorilor săi.

Într-un interviu recent, Dragoș Bucur a discutat despre importanța credinței în viața lor de familie, mai ales în contextul alegerii soției sale de a se converti la vârsta de 33 de ani.

Dragoș Bucur a subliniat că pentru familia lor, credința este fundamentala, dar a observat cu îngrijorare că în ultimii ani, ateismul a devenit o tendință “cool”, aderată fără a se înțelege în profunzime, în timp ce creștinismul și devotamentul către Dumnezeu sunt adesea percepute ca semne de regres.

Întrebat despre eventuale regrete, Dragoș Bucur a afirmat că nu poartă niciunul, fiind mulțumit de parcursul său de viață și de miracolele pe care le-a trăit. El consideră că deciziile pe care le-a luat l-au adus în punctul în care se află acum și nu ar schimba nimic, de teamă să nu influențeze prezentul său.

Dana Nălbaru, într-un interviu cu Mihai Morar, a explicat motivele pentru care a ales calea pocăinței, subliniind că, deși a fost o figură publică în trecut, nu se mai simte confortabilă în această rolă și că a găsit pace și fericire în viața sa de acum, concentrându-se pe un trai simplu și apropierea de Dumnezeu în fiecare zi.

Alte articole recomandate