• Home
  • Monden
  • Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr pentru Violeta, fiica lui cu Andreea Marin

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr pentru Violeta, fiica lui cu Andreea Marin

Stefan Banica

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., cunoscuți pentru prezența lor marcantă în showbiz-ul românesc, au avut o căsnicie de șapte ani, devenind un subiect de interes larg pentru public. După divorțul lor, multe discuții s-au concentrat pe pensia alimentară lunară pe care Ștefan Bănică Jr. o oferă pentru fiica lor, Violeta. În timpul căsătoriei lor (2006-2013), cuplul a avut o fiică, Violeta, născută în 2007. Înainte de căsătoria cu Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr. a fost implicat într-o relație cu Camelia Constantinescu, din care a rezultat nașterea unui fiu, Radu Ștefan.

Radu Ștefan a primit o pensie alimentară lunară de 1500 de euro până la împlinirea vârstei de 18 ani. Presupunând un algoritm similar, se estimează că și Violeta ar putea primi o sumă echivalentă. Pensia alimentară variază în funcție de veniturile nete ale plătitorului și de numărul de copii, și nu trebuie să depășească jumătate din veniturile nete ale persoanei.

Calculul pensiei alimentare se bazează pe:

  • 1/4 din venitul net lunar pentru un copil;
  • 1/3 din venitul net lunar pentru doi copii;
  • 1/2 din venitul net lunar pentru trei sau mai mulți copii.

Așadar, suma pe care Ștefan Bănică Jr. trebuie să o plătească pentru Violeta depinde de veniturile sale nete. Detaliile specifice despre pensia alimentară a Violetei nu au fost făcute publice, iar aceste informații sunt doar teoretice.

În contextul divorțului dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., pensia alimentară pentru Violeta a devenit un subiect de interes. Conform legii, pensia este determinată pe baza veniturilor nete ale plătitorului și nu include anumite venituri precum orele suplimentare. În cazul lui Ștefan Bănică Jr., se estimează că pensia pentru Violeta ar fi similară cu cea a fratelui ei, de 1500 de euro lunar. Aceste informații sunt însă teoretice, deoarece suma exactă a pensiei alimentare nu este publică.