• Home
  • Monden
  • Ce pensie încasează lunar Mirabela Dauer. Totul despre averea agonisită de marea artistă

Ce pensie încasează lunar Mirabela Dauer. Totul despre averea agonisită de marea artistă

Mirabela Dauer

Mirabela Dauer, un nume emblematic în peisajul muzical românesc, se confruntă cu realitățile pensionării după o carieră strălucită de aproape șase decenii. Admirată pentru reziliența și talentul său, Dauer a rămas un simbol al muzicii ușoare românești, adunând în jurul ei o comunitate de fani devotați. Cu toate acestea, artista a traversat provocări semnificative, inclusiv o pensie modestă care reflectă în mod surprinzător realitățile economice ale României.

Inițial, Dauer a mărturisit că primea o pensie de doar 760 de lei pe lună, o sumă mică comparativ cu contribuția sa artistică. Cu timpul, pensia ei a crescut la 1300 de lei, o îmbunătățire, dar tot insuficientă pentru a reflecta anii de muncă. Cu toate acestea, artista a exprimat o atitudine pozitivă, conștientizând că există persoane care se confruntă cu situații financiare și mai dificile.

În ciuda veniturilor modeste, Mirabela Dauer a reușit să își clădească o existență confortabilă. Mândria ei cea mai mare, din punct de vedere material, este casa din comuna Roșu, lângă Capitală. Această locuință, pe care a amenajat-o personal, se întinde pe o suprafață de 180 de metri pătrați și include multiple facilități, inclusiv un sistem avansat de securitate.