Ce poți purta în casă pentru a rămâne feminină și stilată

Așadar, tu ce haine de casă ai? „Multe femei au obiceiul de a trece hainele ceva mai uzate la categoria haine de casă, deși acestea pot fi comode, aspectul și stimă ta de sine pot avea de suferit”, a declarat un reprezentant al magazinului online de lenjerie intimă – Eva Noir, ce comercializează articole vestimentare ce aparțin unor branduri populare din Polonia și Italia, care folosesc materiale înalt calitative, perfecte pentru a fi purtate toată ziua.

Ai ieși din casă la o întâlnire cu prietenii în acele haine? Dar dacă te trezești cu musafiri neanunțați, cum te simți în acele haine vechi? Cu siguranță te-ai plictisit de aceleași haine ponosite. Chiar dacă alegem să stăm acasă, fie în weekend, fie în timpul săptămânii, putem purta haine comode dar care arată bine în același timp. Iată câteva idei de articole vestimentare pe care le poți purta acasă, pentru a-ți păstra stilul și eleganța.

 • Compleuri de damă

   

Poți să găsești cu ușurință compleuri de casă de damă special create pentru ca doamnele să le poarte acasă, în timpul liber. Vei vedea că aceste compleuri de damă de lux sunt deosebite de apreciate de acele femei pentru care stilul primează, chiar și în timpul liber.

Compleurile sunt foarte ușor de purtat, din moment ce partea de sus este asortată cu cea de jos. În același timp, dacă vorbim de compleuri de damă de lux, materialele vor fi prețioase, de calitate superioară. Indiferent că vei petrece timp cu familia, prietenii sau vei primi oaspeți, te vei simți deosebit de elegantă.

article thumb

 • Colanți și tunică

   

Dacă e să clasificăm cele mai comode articole vestimentare, colanții vor intra cu siguranță pe lista multor femei. Unde mai pui că pot fi asortați cu o mulțime de topuri. Dar, cea mai inspirată alegere pentru colanți este, de departe, tunica. Datorită lungimii, tunica acoperă talia și șoldurile, pe care multe femei preferă să le acopere atunci când poartă colanți.

 • Jeanși și tricou cu decolteu rotund

   

Puține combinații pot să îți flateze corpul la fel cum o face un tricou cu decolteu rotund și o pereche de jeanși mulați. Jeanșii se așează cum trebuie pe coapse, iar tricoul oferă comoditate și culori vibrante. Această combinație este potrivită pentru timpul petrecut acasă, dar poți și ieși în oraș în câteva minute, dacă este cazul.

Dacă este rece, poți arunca peste un cardigan. Dacă vrei să fii mai elegantă, folosește un colier adecvat. Iar dacă vrei să fii mai comodă, poți înlocui jeanșii cu colanți.

 • Fustele pantalon – cele mai iubite articole vestimentare

   

Fustele pantalon sunt foarte apreciate și noi înțelegem de ce. Nu trebuie să alegi între a purta pantaloni scurți sau fustă. Fustele pantalon oferă încrederea și acoperirea oferită de pantalonii scurți și frumusețea unei fuste, într-o singură piesă foarte inspirată.

Vrei să arăți drăguț în topul floral preferat, dar să poți face față și unui meci de fotbal cu copiii sau prietenii? Atunci o fusta pantalon va salva situația. În plus, nu va trebui să te gândești de două ori atunci când te apleci să strângi după copii, vei avea asigurat gradul de acoperire necesar.

 • Hanoracele și cămășile pulover

   

Temperaturile pot scădea spre seară sau pe parcursul nopții. Poate fi și un front de aer rece. Indiferent de motiv, vei avea nevoie de ceva călduros și reconfortant. Nu va trebui să cauți mult soluția mult-dorită atunci când ai câteva cămăși pulover în dulap. Poți păstra câteva la îndemână pentru serile răcoroase de vară sau poți alege cât de cald să îți fie cu ajutorul unor cămăși pulover sau hanorace plușate.