Ce să faci cu electrocasnicele tale atunci când te muți cu locuința ?

VA Press

Acordă o atenție deosebită produselor electronice în timpul relocării.

Ce să faci cu electrocasnicele tale atunci când te muți cu locuința ?

Acordă o atenție deosebită produselor electronice în timpul relocării.

Mutarea cu locuința implică multe detalii, de la împachetarea hainelor și lucrurilor personale, până la mutarea mobilierului. Partea bună este că o firma de transport mobila este mereu pregătită să dea o mână de ajutor, cu servicii și logistică profesională. Pentru un astfel de eveniment, atenția proprietarilor este concentrată de obicei asupra pieselor de mobilă. Însă ce facem cu electronicele și electrocasnicele, care sunt la fel de importante într-o casă ? Află în continuare cum să le protejezi de posibile deteriorări pe parcursul mutării.

1. Păstrează cu grijă toate piesele componente

Electrocasnicele mari, respectiv cele încorporabile sunt deseori montate cu ajutorul unor șuruburi sau furtunuri speciale. În funcție de model, aceste piese sunt uneori greu de găsit sau înlocuit în cazul pierderii. Astfel, pentru a evita acest lucru, este bine să te organizezi din timp. După ce meșterii s-au ocupat de demontarea din poziție a mașinii de spălat, aragazului sau frigiderului, sortează și etichetează toate componentele pentru a le remonta mai simplu și rapid la noua adresă.

2. Fii atent la display-uri

Tot mai multe electrocasnice dispun de ecrane inteligente cu touchscreen. Acestea ne atenționează dacă am uitat frigiderul deschis, când este gata preîncălzirea cuptorului sau este complet ciclul de spălare al mașinii automate. Însă cel mai generos display rămâne cel al televizoarelor, care sunt tot mai mari și performante. Însă pe cât de moderne sunt noile gadgeturi, pe atât de sensibile pot deveni în cazul unei relocări. Tocmai de aceea, este bine să apelezi la o firma de mutari Bucuresti care știe să gestioneze fără nicio problemă împachetarea și manevrarea diferitelor tipuri de mărfuri.

3. Utilizează materiale de protecție adecvate

Un alt mod prin care îți poți feri bunurile din categoria electrocasnice de întâmplări neprevăzute în timpul transportului este ambalarea cu materiale de protecție potrivite. Nici de această dată nu ești singur, căci firma relocare Bucuresti are pregătite pentru clienții săi ambalaje speciale pentru piesele de mobilier, instrumentele muzicale și desigur, aparaturi electronice pentru o manipulare mai sigură și fără surprize neplăcute. La destinație, toate lucrurile tale sunt în perfectă stare, pentru ca să te poți bucura în continuare de tot confortul tehnologiei moderne în noua casă.