• Home
  • Timp liber
  • Ce se întâmplă dacă formezi 273 pe telefonul mobil. Toți utilizatorii trebuie să știe acest cod

Ce se întâmplă dacă formezi 273 pe telefonul mobil. Toți utilizatorii trebuie să știe acest cod

10 34 750x430 1

Există o mulțime de secrete pe care telefonul tău le deține, iar tu nici măcar nu știai de ele. Dacă ai un telefon mobil, fie el performant sau mai puțin performant, cu siguranță trebuie să încerci asta. Ce se întâmplă dacă tastezi 273 pe telefon. Foarte puțini utilizatori știu de acest cod.

Ce se întâmplă dacă formezi 273 pe telefonul mobil
Toți utilizatorii trebuie să știe acest cod

Există câteva trucuri pe care telefonul mobil le are, iar tu sigur nu le știai. Doar formând codul 273 poți afla un secret care te va ajuta.

Ce se întâmplă dacă formezi 273 pe telefonul mobil

Aproape toată lumea folosește telefonul mobil în ziua de azi. Însă, cu toate acestea, puțini dintre ei știu secretele pe care telefonul le ascunde. Doar apăsând câteva taste poți afla coduri secrete pentru a debloca informațiile de pe telefon.

Poate ți s-a întâmplat și ție să ai un dispozitiv încărcat cu documente, iar spațiul de stocare să fie insuficient. Însă, există un truc cu care vei scapă de această problemă.

Toți utilizatorii trebuie să știe acest cod

Tastează *#*#273283*63282*255**#*#* pe telefonul mobil. În meniul afișat o să poți salva toate datele multimedia, de la fotografii și sunete până la videoclipuri. Acestea vor fi salvate de pe cardul SD în memoria internă a dispozitivului.

Însă, ca să poți face asta, trebuie să ai suficient spațiu pe memoria internă.

La cât la sută se pune telefonul iPhone la încărcat

Multe persoane se confruntă cu această problemă. Ți s-a întâmplat măcar odată să te întrebi de ce sănătatea bateriei telefonului mobil este atât de scăzaută. Cauza este una simplă și anume modul în care ți-ai alimentat dispozitivul.

Puțini utilizatori știu că telefonul mobil se pune la încărcat în momentul în care bateria afișează un procent de 20%. Procedând în acest mod, durata folosirii telefonului mobil va fi mai mare.

Alte articole recomandate