• Home
  • Sănătate
  • Ceaiul de cimbru ne curăță arterele – Află toate beneficiile ceaiului de cimbru pentru sănătate

Ceaiul de cimbru ne curăță arterele – Află toate beneficiile ceaiului de cimbru pentru sănătate

Cunoaștem faptul că un blocaj al arterelor ar avea consecințe foarte grave asupra sistemului cardiovascular, iar dacă problema nu este descoperită la timp aceasta poate declanșa boli cardiovasculare destul de severe și uneori chiar și infarct miocardic. Principalele cauze ale apariției acestei afecțiuni care blochează arterele sunt: Alimentația neadecvată, nocivă sau grasă, sedentarismul este și el un element important în apariția acestei afecțiuni grave, fumatul este poate printre primele obiceiuri nesănătoase care duce la blocarea arterelor, consumul de zahăr în exces, oboseala este și ea un factor destul de luat în serios. Bineînțeles că nu ne dorim să trecem prin aceste experiențe neplăcute și să dobândim aceste complicații ale sistemului cardiovascular, este indicat să inițiem detoxifieri periodice. Acestea ne ajută să eliminăm resturile de grăsime și toxine acumulate la nivelul pereților arteriali și implicit scade colesterolul rău din sânge. Pe cale naturală putem încerca această detoxifiere apelând la ceaiul de cimbru care este recomandat pentru acestă acțiune. Cimbrul conține antioxidanți care îmbunătățesc serios metabolizarea grăsimii, împiedicând astfel formarea plăcilor artematoase. Pentru prepararea ceaiul de cimbru avem nevoie de: 250 ml. apă, 1 lingură de plantă de cimbru mărunțit. Vom fierbe apa, apoi vom adăuga cimbrul. Lăsăm la infuzat preț de 10 minute după care filtrăm și consumăm 3 căni zilnic cu 20 de minute după fiecare masă.

Cunoaștem faptul că un blocaj al arterelor ar avea consecințe foarte grave asupra sistemului cardiovascular, iar dacă problema nu este descoperită la timp aceasta poate declanșa boli cardiovasculare destul de severe și uneori chiar și infarct miocardic.

Principalele cauze ale apariției acestei afecțiuni care blochează arterele sunt:

Alimentația neadecvată, nocivă sau grasă, sedentarismul este și el un element important în apariția acestei afecțiuni grave, fumatul este poate printre primele obiceiuri nesănătoase care duce la blocarea arterelor, consumul de zahăr în exces, oboseala este și ea un factor destul de luat în serios.

Bineînțeles că nu ne dorim să trecem prin aceste experiențe neplăcute și să dobândim aceste complicații ale sistemului cardiovascular, este indicat să inițiem detoxifieri periodice.

Acestea ne ajută să eliminăm resturile de grăsime și toxine acumulate la nivelul pereților arteriali și implicit scade colesterolul rău din sânge.

Pe cale naturală putem încerca această detoxifiere apelând la ceaiul de cimbru care este recomandat pentru acestă acțiune.

Cimbrul conține antioxidanți care îmbunătățesc serios metabolizarea grăsimii, împiedicând astfel formarea plăcilor artematoase.

Pentru prepararea ceaiul de cimbru avem nevoie de:

250 ml. apă, 1 lingură de plantă de cimbru mărunțit. Vom fierbe apa, apoi vom adăuga cimbrul. Lăsăm la infuzat preț de 10 minute după care filtrăm și consumăm 3 căni zilnic cu 20 de minute după fiecare masă.