Cele mai bune ceaiuri pentru inimă

VA Press

Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru inimă? Stresul şi alimentaţia bogată în grăsimi sunt doar două dintre motivele din cauza cărora, în timp, sistemul cardiovascular are de suferit. Click! îţi arată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru inimă.

E important să folosiți frunze, deoarece ceaiul la plic sau îmbuteliat are mai puțini compuși antioxidanți.

Apa se se fierbe separat de frunze, iar temperatura indicată pentru ceai este de 85-90 grade. De aceea, în materialul de mai jos, puteţi afla care sunt cele mai bune ceaiuri pentru inimă.

Păducelul este recomandat a fi consumat de către cei care suferă de insuficientă cardiacă, de hipertensiune, de ateroscleroză şi de angină. Printre beneficiile acestui ceai pentru inimă se numără efectul calmant, deosebit de apreciat de către cei care se confruntă cu palpitaţiile. El face parte din cele mai bune ceaiuri pentru inimă.

Cele mai bune ceaiuri pentru inimă: Busuiocul

Busuiocul are numeroase beneficii pentru organism, atunci când este consumat sub formă infuziei. Caracterizată de o aromă unică, deosebită, şi bogată în uleiuri volatile, această plantă originară din Asia joacă un rol important în reducerea stresului cardiac şi face parte din cele mai bune ceaiuri pentru inimă.

Cele mai bune ceaiuri pentru inimă: Ceai verde
Ceaiul verde are nenumărate beneficii în lupta cu bolile de inimă. Acesta contribuie la eliminarea grăsimilor care se depun pe pereţii vaselor sanguine.

Cele mai bune ceaiuri pentru inimă: Anghinarea

Anghinarea este încă o plantă care îţi poate fi de mare ajutor atunci când te confrunţi cu o afecţiune cardiacă. Dacă vei bea două-trei căni pe zi cu o infuzie din această plantă, vei reuşi să împiedici creşterea nivelului colesterolului din sânge şi să previi hipertensiunea şi ateroscleroza. Se numără printre cele mai bune ceaiuri pentru inimă.

Cele mai bune ceaiuri pentru inimă: Traista-ciobanului

Traista-ciobanului este încă unul dintre ceaiurile pentru inima indispensabile în cazul afecţiunilor de acest tip. Această plantă face minuni în cazul hipotensiunii. În plus, traista-ciobanului combate tahicardia, ceea ce o face să fie una dintre cele mai bune ceaiuri pentru inimă.