Cele mai bune servicii de găzduire web pentru e-Commerce

Ai nevoie de una care va fi întotdeauna la dispoziție, nu-ți va păpa toate veniturile, dar și va fi ușor de utilizat. Stai pe fază, aici îți venim și noi cu un pic de ajutor. Vezi mai jos ce tip de platforme există, care sunt avantajele și cum se diferențiază de competiție, cât și niște comentarii să te ghideze un pic. Dacă ești gata să-ți iei rămas bun de la hosting gratuit, citește mai departe!

Atașament:
server-dedicat-colocare-server-megahost-romania.jpg

MegaHost

Când vine vorba de o platformă dedicată găzduirii paginilor web, sunt puține care fac față precum MegaHost! Primul avantaj iese la iveală imediat și e unul cu care este greu de concurat: prețul. La 4 tarifuri diferite, ai opțiunea de ați alege propriile servicii hosting, și toate sunt la un preț rezonabil! Puterea de decizie îți aparține ție complet, ce ține de spațiul alocat, nivelul de resurse la calculator disponibile, posibilitatea de a utiliza tehnologiile Multi-Domain și număr de subdomenii. Sub forma unui bonus, ai trafic lunar necontorizat și, de la 3.75 € pe lună, poți beneficia de spațiu nelimitat în baza de date găzduită pe MegaHost, un număr de 200+ emailuri pe oră și 5 GB SSD – ce îți va garanta o viteză de încărcare al site-ului incredibilă!

MegaHost îți va oferi banii înapoi, în caz că rămâi nesatisfăcut în primele 30 de zile.

Hosterion

Dacă cauți ceva nou pe piață, Hosterion sunt la dispoziție. Ei oferă servicii de calitate, fapt pentru care au reușit să-și găsească nișe pe piață. În același timp, ei au pachete strict dedicate găzduirii serviciilor online, la un preț de început 36 € lunar. În comparație cu MegaHost, cel mai ieftin pachet este oferit la 4 €, dar cu 10 GB SSD, trafic nelimitat și adrese IPv6, fapt care ar putea fi folositor în viitor. În plus, oferă și securizare prin intermediul serviciului BitNinja, cât și certificate SSL incluse în pachet.

NameBox

Pentru o abordare echilibrată, în termeni de găzduire. Fie VPS cu colocare la servere sau servere dedicate, NameBox are la dispoziție o multitudine de unelte care te pot ajuta să începi ideal exact din punctul unde te afli. NameBox utilizează un sistem de back-up dedicat, plus protecție față de atacuri DDoS și de rețea. Suport tehnic individual este la dispoziție, în caz că este nevoie de el și ai posibilitatea de a migra gratuit. O opțiune demnă de considerare, în caz că cauți soluții care abordează găzduirea web în ansamblu și oferă o multitudine de posibilități la dispoziția ta.

La ce să atragi atenția

Când vine vorba de găzduirea site-urilor online, există nenumărate opțiuni – acestea sunt cele mai bune, după viziunea noastră. Ia în considerare prețul, plus serviciile oferite. Alegerea unui serviciu de găzduire poate fi anevoioasă la început, când nu știi ce nivel de performanță vei avea nevoie, sau pe care aspecte te vei baza cel mai mult. Asigură-te că există posibilități simple de a-ți lărgi resursele la dispoziție, când va fi timpul să-ți lărgești site-ul, iar până atunci, prețul și pachetul ales este unul cu care poți trăi liniștit. Baftă, îți vom ține pumnii!