• Home
  • Parteneri
  • Cele mai ieftine mașini V8 pe care le puteți cumpăra în prezent

Cele mai ieftine mașini V8 pe care le puteți cumpăra în prezent

generic black suv 2227 851

Este adevărat că avem o mulțime de modele când vorbim de motoare, dar V8-ul a ajuns cu siguranță unul dintre cele mai iconice din întreaga industrie.

Deși ele consumă în medie o cantitate de combustibil mai mare față de alte tipuri de motoare, ele sunt incredibil de puternice și folosite în mai multe arii, nu doar pentru autovehicule. Astfel, vedem în ziua de azi multe mașini de top care folosesc motoare V8, unde prețul poate ajunge și la 100.000 de Euro. 

Totuși, avem în ziua de azi oportunitatea de a cumpăra mașini cu motoare V8 care costă sub 10.000 de Euro, unele fiind modele premium când au fost vândute pentru prima dată. Este important să verifici întotdeauna istoria mașinii înainte de a o cumpăra și poți face asta cu ajutorul site-ului checkcardna.com. Este foarte simplu, tot ce trebuie să faci este să introduci VIN-ul (Vehicle Identification Number) și să citești toate informațiile oferite despre mașina pe care vrei să o cumperi.

Acestea fiind spuse, care sunt cele mai ieftine – dar totodată cele mai bune – mașini V8 pe care le puteți cumpăra acum?

Hyundai Genesis

Poate e surprinzător pentru unii că Hyundai Genesis se află în acest top, dar ei au crescut enorm de mult în ultima perioadă și au adus tehnologii inovatoare în industrie de-a lungul anilor. Hyundai Genesis are un total de 300 cai putere pentru opțiunea cu cutie automată și 213 pentru cea manuală. Prețul pentru un model din 2009 oscilează între 7500 și 10.000 de Euro, ceea ce poate părea destul de mult pentru unii. Dar trebuie să înțelegi că mașinile astea sunt extrem de durabile și sigure, având o calitate superioară în privința pieselor folosite, atunci când comparăm cu multe alte companii. 

Toyota Land Cruiser

Se pare că firmele asiatice domină până acum clasamentul, deoarece Hyundai este din Coreea de Sud, iar Toyota din Japonia. Nu cred că e nevoie să vorbim prea mult de Land Cruiser-ul de la Toyota, este o mașină iconică pe care mulți dintre noi o vor recunoaște pe stradă. De exemplu, modelul din 1999 are un motor de 4.2L pe motorină, iar prețul începe de la 10.000 de Euro. Chiar dacă pare foarte veche, gândește-te la următorul fapt: 80% dintre toate mașinile produse în istorie de Toyota încă se află în circulație, prima fiind disponibilă pentru public tocmai din 1936. 

Atunci când cumperi o mașină atât de veche, este recomandat să o verific din toate punctele de vedere, mai ales cu ajutorul unui site care verifică VIN-urile. Recomandăm să folosiți un site de renume, cum ar fi bestvindecoder.com.

Jeep Grand Cherokee

Jeep este una dintre cele mai cunoscute companii din lume care produc mașini SUV. Grand Cherokee este un model deosebit de frumos, dar care împachetează o putere foarte mare, cu ajutorul motorului V8 de minimum 5L (unele modele au 5.2, altele 5.8 sau 5.9). De exemplu, un model din 1999 de 5.2 L poate fi găsit la sub 5000 de Euro.