• Home
  • Monden
  • Cine este Elena, proaspăta soție a lui Ianis Hagi

Cine este Elena, proaspăta soție a lui Ianis Hagi

Sotia lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, fiul legendarei figuri a fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, și-a unit destinul cu iubita sa, Elena Tănase, într-o ceremonie civilă fastuoasă, organizată la restaurantul Fratelli din București. Evenimentul, marcat de lux și eleganță, a avut loc în atmosfera feerică a sărbătorilor de Crăciun din 2023.

Mijlocașul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, în vârstă de 24 de ani, a surprins plăcut prin decizia de a-și oficializa relația cu Elena Tănase, o tânără dintr-o familie înstărită din Constanța. Ceremonia a reunit numeroase personalități din lumea sportului și nu numai, inclusiv Gigi Becali și Gică Popescu. Rochia de mireasă a Elenei, o creație Marchesa evaluată la peste 8000 de euro, a atras toate privirile.

Evenimentul a fost unul plin de emoții pentru familia Hagi, în special pentru Marilena, mama lui Ianis, care a exprimat bucuria și emoția de a-și vedea fiul căsătorindu-se. Gheorghe Hagi, de asemenea, a fost profund emoționat, anunțând că nunta propriu-zisă va avea loc vara viitoare, după Campionatul European din 2024.